Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Revenio Group Oyj:n neuvonantajana osakekaupassa

 • Finland

  24-03-2021

  Toimimme Helsingin pörssissä listatun Revenio Group Oyj:n neuvonantajana sen allekirjoittaessa järjestelyn australialaisen CERA Technologies Pty Ltd:n (Oculo) koko osakekannan ostamisesta.

  Oculo on erikoistunut kliinisen kuvantamisen, lähetteiden ja muun kliinisen viestinnän turvalliseen ja reaaliaikaiseen jakamiseen terveydenhuollon ammattilaisten välillä tarkoitetun ohjelmiston kehittämiseen. Revenio Group Oyj on suomalainen terveysteknologiakonserni, jonka liiketoiminnan ytimen muodostavat silmänpainemittarit.

  Yritysoston odotetaan toteutuvan vuoden 2021 toisen neljänneksen alussa edellyttäen, että tietyt normaalit ehdot täyttyvät. Yritysoston arvo on AUD 18,5 miljoonaa eli noin MEUR 12,0.

  Projektivastuullisena toimivat Harri Tolppanen ja Juha Kujala sekä lisäksi tiimimme kuuluivat Jarkko Hankaa, Merja Blankenstein, Torsti Lakari sekä Linda Miettinen että Eugene Fung, Melanie Mitchell ja Sarah Beattie australialaisesta yhteistyötoimistostamme Thompson Geeriltä.

  Lue lisää Revenio Group Oyj:n tiedotteesta.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back