Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Revenio Group Oyj:n juridisena neuvonantajana sen hankkiessa CenterVue-konsernin Italiasta ja USA:sta

 • Finland

  14-05-2019

  Revenio Group Oyj on allekirjoittanut sopimuksen italialaisen CenterVue SpA:n koko osakekannan ostamiseksi 13.4.2019 MEUR 59 yritysarvolla (EV). Yrityskauppa tukee Revenion tavoitetta vahvistaa asemaansa silmän ja erityisesti glaukooman diagnostiikkaan ja seurantaan liittyvien tuotteiden globaalina markkinajohtajana. Italialainen CenterVue on yksi oftalmologisten laitteiden johtavista toimittajista ja sen tuotteet täydentävät Revenion tuoteportfoliota.

  Yrityskaupan täytäntöönpano tapahtui 30.4.2019. CenterVuen optisten tuotteiden ja ohjelmistojen tuotekehityskeskus pysyy jatkossakin Italiassa. Revenion tonometriaan liittyvien tuotteiden ja ohjelmistojen tuotekehityskeskus pysyy puolestaan Suomessa.

  Revenio Group Oyj, Pörssitiedote 13.4.2019

  Revenio on saattanut CenterVue-yrityskaupan päätökseen, Pörssitiedote 30.4.2019

   

  Revenio on kansainvälisillä markkinoilla toimiva suomalainen terveysteknologiakonserni, jonka maailmanlaajuinen menestys perustuu vahvasti patentoituun silmänpaineen mittausteknologiaan. Revenio-konserniin kuuluvat Icare Finland Oy, Revenio Research Oy sekä Oscare Medical Oy. Revenion liiketoiminnan ydin on kehittää ja kaupallistaa tehokkaita ja helposti käyttöönotettavia glaukooman diagnostiikkaa ja hoidon aikaista seurantaa avustavia laitteita. Revenio-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 30,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 33,3 %. Revenio Group Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back