Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Teledyne Technologies Incorporatedin neuvonantajana yrityskaupassa

 • Finland

  24-08-2022

  Toimimme Teledyne Technologies Incorporatedin (NYSE: TDY) juridisena neuvonantajana yrityskaupassa, jossa yrityksen FLIR divisioona teki ensimmäisen hankinnan Suomesta ostamalla enemmistöosuuden Noiseless Acousticsin (NLA) osakkeista. Ostajana oli konsernin hollantilainen tytäryhtiö. Kauppahintaa ei ole julkistettu.

  Toimeksiantotiimiin kuuluivat osakkaat Hannu Rintala ja Henrik Sandholm, Specialist Counsel Leena Pyymäki, Senior Associate Sanna Soukko, Associatet Petra Snäll, Sanni Tirkkonen ja Else Leppänen.

  Teledyne on johtava edistyneen instrumentoinnin, digitaalisten kuvantamistuotteiden ja -ohjelmistojen, ilmailu- ja puolustuselektroniikan ja teknisten järjestelmien toimittaja. Teledyne toimii pääosin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Länsi- ja Pohjois-Euroopassa.

  Teledyne FLIR suunnittelee, kehittää, valmistaa, markkinoi ja jakaa teknologioita, jotka parantavat havaitsemista ja tietoisuutta.

  NL Acoustics toimittaa edistyksellisiä akustisia ennakoivaan kunnossapitoon tarkoitettuja ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin.

  Lue lisää:

  Teledyne Technologies Incorporatedin uutinen (englanniksi)

  NL Acousticsin uutinen

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back