Global menu

Our global pages

Close

Toimimme neuvonantajana osakekauppa- ja vaihtovelkakirjalainajärjestelyssä

 • Finland

  17-05-2021

  Toimimme neuvonantajana osakekauppa- ja vaihtovelkakirjalainajärjestelyssä, jossa päämiehemme Aktiva Finants OÜ hankki vähemmistön Avaus Marketing Innovations Oy:n osakkeista. Lisäksi sovittiin vaihtovelkakirjalainasta sekä osakkuuteen liittyvistä kysymyksistä uuden omistajan ja nykyisten omistajien osalta.

  Avaus Marketing Innovations laajensi osakekantaansa avainhenkilöiden keskuudessa ja kutsunut myös uuden sijoittajan Hans Luikin - Baltian johtavan mediayhtiön, Ekspress Grupp AS: n, pääomistajan. Hänestä tuli Avauksen pääomistaja 40 prosentin omistusosuudella.

  Avaus Marketing Innovations on yksi markkinoiden johtavista data-analytiikan ja markkinoinnin automaation osaajista Pohjois-Euroopassa. Se tarjoaa kattavia markkinoinnin muutos- ja kehityshankkeita asiakkailleen Pohjoismaissa, Saksassa ja Puolassa. Sen asiakkaita ovat muun muassa suuret vähittäiskauppiaat, rahoituspalvelut, tele- ja mediayhtiöt. Yhtiö pystyy vastaamaan avainasiakkaidensa tarpeisiin entistä paremmin uuden sijoittajan myötä.

  Toimeksiannosta vastasivat osakas Antti Husa, osakas Peter Salovaara, osakas Vesa Turkki, Specialist Counsel Kalle Klementti, Specialist Counsel Tiina Koivisto ja Associate Petra Nieminen.

  Lue tarkemmin Avaus Marketing Innovations Oy:n tiedotteesta (englanniksi).

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back