Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Ilmarisen neuvonantajana toimistokohteiden myynnissä pääkaupunkiseudulla

 • Finland

  14-11-2019

  Avustimme Helsingissä sijaitsevan toimistokohteen myynnissä, lokakuu 2019

  Eversheds Asianajotoimisto toimi Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen juridisena neuvonantajana sen myydessä Pasilassa sijaitsevan toimistokiinteistön. Kiinteistö myytiin erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöille.

  Esterinportti 2 on usean vuokralaisen toimistokohde, jonka vuokrattavissa oleva pinta-ala on yhteensä noin 9 600 m2. Kauppahinta oli noin 24 miljoonaa euroa.

  Avustimme Vantaalla sijaitsevan Dixi-toimistokohteen myynnissä, lokakuu 2019

  Eversheds Asianajotoimisto toimi Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen juridisena neuvonantajana Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan korkeatasoisen usean vuokralaisen Dixi-toimistokohteen myynnissä.

  Dixin toimistot sijaitsevat strategisessa paikassa Dixi-kauppakeskuksen ja Vantaan Tikkurilan juna-aseman kupeessa yhdessä Helsingin seudun merkittävimmistä kaupunkikeskuksista. Kiinteistössä on yhteensä noin 14 300 m2 vuokrattavaa kerrospinta-alaa. Kauppahintaa ei ole julkistettu.

  Avustimme Espoossa sijaitsevan toimistokohteen myynnissä, syyskuu 2019

  Eversheds Asianajotoimisto toimi Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen juridisena neuvonantajana sen myydessä usean vuokralaisen toimistokohteen Elite Finland Value Added Fund II Ky -rahastolle. Kohde Vänrikinkuja 2 sijaitsee Espoon Leppävaarassa, ja sen vuokrattavissa oleva pinta-ala on yhteensä noin 5 000 m2. Kauppahinta oli noin 7 miljoonaa euroa.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back