Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Helsingin pörssissä listatun Relais Group Oyj:n neuvonantajana sen hankkiessa Raskone Oy:n osakekannan, tammikuu 2021

 • Finland

  03-02-2021

  Edustimme Helsingin pörssissä listatun Relais Group Oyj:tä sen hankkiessa Raskone Oy:n osakekannan kauppahinnan ollessa noin 30 miljoonaa euroa. Avustimme Relais Group Oyj:tä myös osakeannissa samassa yhteydessä.

  Lue lisää asiakkaan tiedotteesta.

  Relais Group Oyj on yksi johtavista pohjoismaisista toimijoista ajoneuvojen jälkimarkkinoilla. Yhtiö kehittää aktiivisesti ajoneuvojen sähkövaruste- ja varaosaliiketoimintaa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

  Raskone on raskaan kaluston ja pakettiautokaluston autokorjaamo, jolla on 19 autokorjaamoa ympäri Suomea. Yhtiö huoltaa ja korjaa muun muassa kuorma-autoja, perävaunuja ja päällisrakenteita. Sen palveluihin kuuluvat myös huollot ja korjauspalvelut henkilö- ja pakettiautoille. Yhtiöllä on yhteensä noin 460 työntekijää.

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back