Global menu

Our global pages

Close

Venäjän Eversheds Sutherland vahvistaa toimintaansa

 • Finland

  17-06-2019

  Eversheds Sutherland vahvistaa toimintaansa Venäjällä yhdistymällä paikallisen Tilling Peters ‑asianajotoimiston kanssa

  Eversheds Sutherland vahvistaa toimintaansa Venäjällä yhdistymällä paikallisen Tilling Peters ‑asianajotoimiston kanssa. Yhdistymisen myötä tiimi vahvistuu yhdeksällä juristilla, joihin lukeutuvat myös osakkaat Oxana Peters ja Ekaterina Tilling. Tilling Peters on ensisijaisesti erikoistunut riidanratkaisuun ja immateriaalioikeuksiin.

  Nimekäs immateriaalioikeusjuristi Ekaterina Tilling on ollut osakkaana kansainvälisissä asianajotoimistoissa ennen oman toimiston perustamista. Hän toimii asiakkaiden neuvonantajana ja edustaa heitä oikeudessa yli viidentoista vuoden kokemuksella. Hän on myös Conflict Resolution, Research and Resource Institute, Inc.:n (CRI) sertifioima sovittelija (Mediator of International and Community Conflicts). Hän toimii välimiehenä Venäjän Arbitration Centre of the Institute of Modern Arbitration ‑keskuksessa.

  Oxana Peters on yksi Venäjän johtavista osaajista oikeudenkäynti- ja välimiesmenettelyjen saralla, ja häntä on kuvailtu yhdeksi Venäjän markkinoiden lahjakkaimmista litigaattoreista. Oxana on myös toiminut osakkaana kansainvälisissä asianajotoimistoissa ennen oman toimiston perustamista ja keskittyy kauppa- ja veroriitoihin liittyvään riitojenratkaisuun. Hän edustaa asiakkaita kansainvälisissä kaupallisissa välimiesmenettelyissä (LCIA, ICC, SCC, jne.) sekä avustaa asiakkaita venäläisissä tuomioistuimissa ulkomaisten välitystuomioiden ja oikeuden päätösten tunnustamisessa ja täytäntöönpanossa. Oxana toimii RAA:n välimiehenä ja on lisäksi usein toiminut asiantuntijana kansainvälisissä riita-asioissa.

  Suomen toimiston Managing Partner Jari Salminen kommentoi:

  ”Venäjän täyden palvelun praktiikkamme jatkaa nopeaa kasvuaan toimintamme alettua siellä syyskuussa 2017. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi Oxanan ja Ekaterinan sekä heidän mukanaan tuoman huomattavan osaamisen ja kokemuksen. Yhdistyminen Tilling Petersin kanssa tukee kansainvälistä strategiaamme ja antaa asiakkaidemme käyttöön valtavan voimavaran immateriaalioikeus- ja riidanratkaisutoimeksiannoissa."

  Lue lisää tiedotteesta (englanniksi): Eversheds Sutherland Russia mergers with Tilling Peters

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back