Global menu

Our global pages

Close

World Trademark Review: Petteri Häkkäselle WTR Global Leader 2021 -tunnustus

 • Finland

  30-07-2021

  World Trademark Review on jälleen nimennyt osakkaamme Petteri Häkkäsen Global Leaderiksi Suomessa WTR Global Leaders: Private Practice 2021 -julkaisussaan. Petteri on yksi kahdeksasta Suomesta listatusta asiantuntijasta. Julkaisu kokoaa yhteen maailman asianajotoimistojen ja yritysmaailman eturivin tavaramerkkiasiantuntijat, jotta kaikki pääsisivät hyödyntämään heidän näkemystään ja kokemustaan.

  WTR Global Leaders -listalle pääsevät vain huippuosaajat, jotka on rankattu kultakategoriaan World Trademark Review 1000: The World’s Leading Trademark Professionals -julkaisussa. Kaikilla WTR Global Leader -tunnustuksen saaneilla on paitsi huomattavaa osaamista ja kokemusta olennaisten brändioikeuksien luomisesta, suojaamisesta, hallinnasta ja puolustamisesta myös kykyä innovoida, inspiroida ja panna aina vain paremmaksi toimittaakseen asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

  Petteri edustaa lukuisia kotimaisia ja globaaleja yrityksiä heidän kaikissa teollisoikeudellisissa asioissaan. Hän on erikoistunut vaativiin teollisoikeudellisiin oikeudenkäynteihin sekä niitä edeltäviin konfliktinhallintaselvittelyihin ja suojausstrategioihin.

  WTR Global Leaders -julkaisun tulokset ovat nähtävillä World Trademark Review’n verkkosivuilla (englanniksi).

  This information is for guidance purposes only and should not be regarded as a substitute for taking legal advice. Please refer to the full terms and conditions on our website.

  < Go back