Global menu

Our global pages

Close

Irodánkról

A Sándor Szegedi Szent-Ivány Komáromi Eversheds Sutherland Ügyvédi Iroda 1999-ben egy nagy, nemzetközi ügyekkel foglalkozó ügyvédi irodából kivált négy ügyvéd alapította. Ügyvédjeink az üzleti élet kérdéseiben jártas gazdasági jogi szakemberek, minden partner ügyvédünk szakosodott a gazdasági jog egyes területeire. Ez a szaktudás teszi lehetővé, hogy irodánk a gazdasági jogi ügyletek terén átfogó jogi szolgáltatást nyújtson ügyfeleink számára.
Irodánk az ügyfelek széles körét szolgálja ki világszerte, a magyar ügyfeleink mellett főként más európai, valamint észak-amerikai ügyfelek veszik igénybe szolgáltatásainkat.
Irodánk törekvése, hogy versenyképes árakon magas színvonalú és hatékony szolgáltatást nyújtsunk hazai és külföldi ügyfeleinknek. Szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeihez szabjuk, jogi szakértelmünket tágabb kereskedelmi tudatossággal kombinálva ügyfeleink céljainak elérésére, érdekeik egyidejű védelme mellett.
Irodánk tagja a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamarának, a Joint Venture Szövetségnek és a Magyar Versenyjogi Egyesületnek.
Irodánknak 8 partnere van és további 8 ügyvédet és ügyvédjelöltet, valamint jól felkészült adminisztratív személyzetet foglalkoztat.