Skip to content

Kas ir Eversheds Sutherland?

Eversheds Sutherland ir viens no 10 pasaules vadošajiem advokātu birojiem, kas sniedz juridiskās konsultācijas un risinājumus starptautiskiem klientiem, kuru vidū ir daži no pasaules lielākajiem starptautiskajiem uzņēmumiem.

Mūsu juristu komandas visā pasaulē darbojas nevainojami, lai sniegtu juridiskās zināšanas un stratēģisko saskaņotību, kas klientiem nepieciešama, lai palīdzētu īstenot viņu biznesa intereses. Klienti mūs raksturo kā radošus un juridiskos darbus pārzinošus - mēs rūpīgi ieklausāmies, lai saprastu, kā un kur mēs varam būt visefektīvākie un radīt vislielāko pievienoto vērtību.

Mēs sniedzam savus padomus, ņemot vērā katra projekta unikālos apstākļus un izaicinājumus, un nodrošinām, ka īstie cilvēki ir īstajās vietās, lai sniegtu izpratni un pārliecību - sākot no ikdienas līdz pat sarežģītākajiem, daudzu jurisdikciju jautājumiem.

Mūs vieno mūsu mērķis, mūsu vērtības un apņemšanās sniegt izcilus pakalpojumus, izmantojot uz risinājumiem orientētu pieeju. Mēs pazīstam savu klientu uzņēmējdarbību, nozares un tirgus, kuros tie darbojas, un zinām, ka lieliskas attiecības nodrošina vislabākos rezultātus.

Palīdzēt mūsu klientiem, mūsu cilvēkiem un mūsu kopienām uzplaukt.