Skip to content

Kto je Eversheds Sutherland?

Eversheds Sutherland patrí medzi 10 najlepších advokátskych kancelárií na svete a poskytuje právne poradenstvo a riešenia medzinárodnej klientele, ktorá zahŕňa niektoré z najväčších nadnárodných spoločností na svete.

Naše tímy právnikov na celom svete pracujú bez problémov, aby klientom poskytli právne know-how a strategické zosúladenie, ktoré potrebujú od svojich poradcov na podporu svojich obchodných záujmov. Klienti nás opisujú ako kreatívnych a dobre zorientovaných v špičkovej právnej práci – dobre počúvame, aby sme pochopili, ako a kde môžeme byť najefektívnejší a pridať najväčšiu hodnotu.

Naše poradenstvo prispôsobujeme jedinečným okolnostiam a výzvam každého projektu a zabezpečujeme, aby správni ľudia boli na správnych miestach a poskytovali prehľad a istotu – od každodenných až po najzložitejšie záležitosti týkajúce sa viacerých jurisdikcií.

Spája nás náš cieľ, naše hodnoty a náš záväzok poskytovať špičkové služby prostredníctvom prístupu orientovaného na riešenie. Poznáme podnikanie našich klientov, odvetvia a trhy, na ktorých pôsobia a vieme, že skvelé vzťahy prinášajú najlepšie výsledky.

Helping our clients, our people and our communities to thrive.