Global menu

Our global pages

Close

Ura Evershedsillä

Eversheds on työntekijöidensä näköinen asianajotoimisto, jossa maamme johtavat asianajajat, lahjakkaat tulevaisuuden lupaukset ja asianajotoimintaa tukevat muut asiantuntijat työskentelevät mutkattomasti yhdessä. Kasvava asianajokonserni tarjoaa monipuolisia haasteita mielenkiintoisten asiakkaiden parissa lukuisissa eri tehtävissä toimiville osaajille.  Laaja kansainvälinen kontaktiverkostomme tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua asianajotoimintaan maailmanlaajuisesti.

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen luovat vahvan pohjan menestykselle. Juristeilla on mahdollisuus erikoistua haluamalleen juridiikan osa-alueelle kokeneiden kollegojen tukemana. Eversheds koulutusohjelma Eversheds Akatemia tarjoaa kaikille työntekijöille mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä oman osaamisen syventämiseen.

Yhteinen intohimomme on olla alamme huippuosaajia.

Eversheds on voimakkaassa kasvussa, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Jos uskot kuuluvasi joukkoomme, mutta meillä ei ole tällä hetkellä avoinna sinulle sopivia paikkoja, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@eversheds.fi.