Global menu

Our global pages

Close

Ura Eversheds Asianajotoimistossa

Olemme työntekijöidemme näköinen asianajotoimisto, jossa maamme johtavat asianajajat, lahjakkaat tulevaisuuden lupaukset ja asianajotoimintaa tukevat muut asiantuntijat työskentelevät mutkattomasti yhdessä. Kasvava asianajokonserni tarjoaa monipuolisia haasteita mielenkiintoisten asiakkaiden parissa lukuisissa eri tehtävissä toimiville osaajille.  Laaja kansainvälinen kontaktiverkostomme tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua asianajotoimintaan maailmanlaajuisesti.

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen luovat vahvan pohjan menestykselle. Juristeilla on mahdollisuus erikoistua haluamalleen juridiikan osa-alueelle kokeneiden kollegojen tukemana. Koulutusohjelmamme Eversheds Akatemia tarjoaa kaikille työntekijöille mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä oman osaamisen syventämiseen.

Yhteinen intohimomme on olla alamme huippuosaajia.

Olemme voimakkaassa kasvussa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Jos uskot kuuluvasi joukkoomme, mutta meillä ei ole tällä hetkellä avoinna sinulle sopivia paikkoja, voit lähettää avoimen hakemuksen. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät rekrysivuiltamme.