Global menu

Our global pages

Close

Ura Eversheds Asianajotoimistossa

Olemme työntekijöidemme näköinen asianajotoimisto, jossa maamme johtavat asianajajat, lahjakkaat tulevaisuuden lupaukset ja asianajotoimintaa tukevat muut asiantuntijat työskentelevät mutkattomasti yhdessä. Kasvava asianajokonserni tarjoaa monipuolisia haasteita mielenkiintoisten asiakkaiden parissa lukuisissa eri tehtävissä toimiville osaajille.  Laaja kansainvälinen kontaktiverkostomme tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua asianajotoimintaan maailmanlaajuisesti.

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen luovat vahvan pohjan menestykselle. Juristeilla on mahdollisuus erikoistua haluamalleen juridiikan osa-alueelle kokeneiden kollegojen tukemana.

Yhteinen intohimomme on olla alamme huippuosaajia.

Olemme voimakkaassa kasvussa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Jos uskot kuuluvasi joukkoomme, mutta meillä ei ole tällä hetkellä avoinna sinulle sopivia paikkoja, voit lähettää avoimen hakemuksen. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät rekrysivuiltamme.

Tuomas Penttilä ja Miika Huhtinen Paragraaffin podcastissa: Liikejuridiikka muutoksessa

Toimistomme osakas Tuomas Penttilä ja Associate Miika Huhtinen olivat haastateltavina Paragraaffin Juristipodi-podcastissa 16.9.2020. Vuosi 2020 on alkanut poikkeuksellisissa merkeissä ja se näkyy myös juristien työssä. Uuden vuosikymmenen aikana myös juridiikka tulee muuttumaan, ja jaksossa käsitelläänkin liikejuridiikan uusia tuulia.

Podcast on kuunneltavissa seuraavissa sovelluksissa: