Global menu

Our global pages

Close

Tapahtumat

Hallituspaikka 2022 9.2.2022 Tampere

Uusi tapahtuma yrityksille ja hallitusosaajille: tapahtumassa kohtaavat riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset ja maamme hallitusosaajat. Ohjelmassa on huippukiinnostavia keynote -luentoja, täsmätietoa tarjoavia asiantuntijapuheenvuoroja, yrityspitchauksia, speed networkingia ja rentoa verkottumista. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille hallitustyöskentelystä kiinnostuneille.

Eversheds Asianajotoimisto on tapahtumassa mukana kumppanina ja osakas Vesa Turkki pitää puheenvuoron aiheesta: "Valtaa ja vastuuta - hallituksen juridinen vastuu" . Tapahtuma järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Lisätiedot: Hallituspaikka 2022.

Kauppakamari Café: Verotarkastus ja siihen valmistautuminen 10.12.2021

Tilaisuudessa käydään läpi, kuinka verotarkastuksen kuluessa kannattaa antaa vastauksia verotarkastajien esittämiin kysymyksiin ja miten kirjalliseen verotarkastuskertomukseen annetaan vastine. Kouluttajina toimivat osakas Torsti Lakari ja Specialist Counsel Jussi Aranne . Lisätiedot löydät täältä .

Helsinki International Arbitration Day 3.12.2021 Helsinki

Helsinki International Arbitration Day (HIAD) järjestetään tänä vuonna 3.12. Hotelli Glarionissa. HIAD on välimiesmenettelystä ja riidanratkaisusta sekä yritysten riskienhallinnasta kiinnostuneiden henkilöiden kohtaamispaikka. Edellisinä vuosina HIAD-tapahtumaan on osallistunut noin 250 osallistujaa yli 20 eri maasta. Eversheds Sutherlandin asiantuntijat ovat mukana tapahtumassa tänäkin vuonna.

Isännöintipäivät 10.-11.11.2021 Turku

Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Olemme mukana tapahtumassa näytteilleasettajana.

Kilpailukieltosopimusten uudistuva korvausvelvollisuus -webinaari 21.4.2021

Kilpailukieltosopimuksiin liittyvä korvausvelvollisuus laajenee myös alle 6 kuukauden mittaisiin kilpailukieltosopimuksiin. Miten korvausvelvollisuuden laajentuminen toteutetaan lainsäädännössä? Mitä haasteita ja ongelmia muutos voi tuoda käytännössä? Kouluttajina toimivat Johanna Ylitepsa työ- ja elinkeinoministeriöstä ja osakas Timo Jarmas Eversheds Asianajotoimistosta.

Yrityssaneeraus – soveltuuko se koronan aiheuttamiin kassalikviditeettitilanteisiin? -webinaari 8.4.2021

Miten yrityssaneeraus toimii ja mikä on sen tavoitteena? Onko kyse liiketaloudellisesta saneerauksesta vai vain velkasaneerauksesta? Webinaarissa käydään läpi vinkkejä yrityssaneerauksesta ja sen tuomista mahdollisuuksista.

Asiantuntijoina toimivat asianajajat Jari Malinen ja Touko Raitis Eversheds Asianajotoimistosta sekä verohallinnon Tommi Vieno . Järjestäjä ja ilmoittautumiset: Turun kauppakamari.

Miten laatia hyvä sopimus - kansainvälisten sopimusten erityiset haasteet 24.3.2021

Kansainvälisissä sopimuksissa korostuvat rajat ylittävien tilanteiden haasteet niin tavara- kuin palveluhankintoja koskevissa sopimuksissa. Koulutus antaa valmiudet keskeisten sopimusehtojen huomioimiseen kansainvälisissä yhteyksissä olipa yrityksesi sitten millä toimialalla tahansa tai missä roolissa tahansa. Kouluttajana asianajaja, osakas Kirsi Putkonen.

Pidetään pyörät pyörimässä -webinaari 24.2.2021

Miten yritys menee eteenpäin korona -kriisissä? Mitä keinoja ja mahdollisuuksia tarjoavat sopimusten ja rahoituksen järjestelyt? Miten yritys voi vastata koronahaasteisiin työoikeudellisin keinoin? Webinaarissa käydään läpi keskeisimpiä rahoituksen ja sopimusten järjestelymahdollisuuksia ja pureudutaan myös käytännönläheisesti henkilöstön lomauttamiseen ja muihin työvoiman sopeuttamistoimenpiteisiin. Webinaarissa alustavat osakkaat Kirsi Putkonen ja Kaija Pulkkinen . Järjestäjä ja ilmoittautumiset: Lapin kauppakamari .

Immateriaalioikeudet ja brändin suojaaminen -webinaari 9.2.2021

Miten varmistetaan, että oma tavaramerkki ja brändi on suojattu vahvasti? Petteri Häkkänen käy läpi esimerkein, miten turvataan tavaramerkki ja oma brändi kopioinnilta. Järjestäjä ja ilmoittautumiset: Marketing Finland .

Katsaus juristin työhön tuulivoiman parissa -webinaari 14.1.2021

Järjestämme oikeustieteen opiskelijoille suunnatun webinaarin, jossa kurkistamme tarkemmin juristin työhön tuulivoiman parissa. Puhujina Senior Associate, Tuuli Vapaavuori-Vartiainen ja Junior Associate, Henry Firtser.

Isännöintipäivät 18.11.2020 Turku

Isännöintipäivät muuttuvat tänä vuonna moniulotteiseksi virtuaalitapahtumaksi, joka pidetään 18.11.2020. Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Katso lisätiedot: Isännöintipäivät

Käräjät 2020, 18.11.2020 Helsinki

Olemme yhteistyökumppani Editan Käräjät 2020 -tapahtumassa, joka kokoaa juridiikan ja johtamisen asiantuntijat oppimaan ja verkostoitumaan ajankohtaisten aiheiden äärelle. Tapahtuma koostuu inspiroivasta aamupäiväseminaarista ja ohjelmalinjoista, jotka pureutuvat eri oikeudenalojen ajankohtaisiin aiheisiin. Eversheds Asianajotoimisto johtaa tapahtumassa työoikeuslinjaa asianajaja, osakas Timo Jarmaksen vetämänä. Uusi työaikalaki -paneelissa asiantuntijoina myös asianajaja Sanna Soukko ja henkilöstöjohtaja Annemari Kovalainen .

Ympäristörikoswebinaari 13.11.2020

Infra ry järjestää ympäristörikoskoulutuksen webinaarina 13.11. Asianajaja Tuuli Vapaavuori-Vartiainen ohjeistaa ympäristörikosprosessiin liittyen, Chief Environment Specialist Kristiina Hänninen Peab Industry Oy:stä kertoo yritysnäkökulman aiheeseen ja aluesyyttäjä Pia Kuittinen kertoo syyteneuvottelumenettelystä ympäristörikosasioissa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Infra ry:n sivuilla: Ympäristörikoswebinaari .

Tietosuojawebinaari 10.11.2020

IAB:n ja IAPP Knowledgenet järjestävät webinaarin, joka  pureutuu adtechiin, analytiikkaan ja tietosuojaan. Webinaarissa asianajaja Mari Rusi puhuu aiheesta: "Adtechiin vaikuttava viimeaikainen oikeuskäytäntö" . Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu: Master your GDPR .

Ajankohtaista työoikeudesta 22.10.2020 Kajaani

Vuosi 2020 on ollut äärimmäisen poikkeuksellinen myös työelämän osalta. Koulutuspäivän aikana käydään käytännönläheisesti läpi ajankohtaisia aiheita liittyen työsuhteisiin. Koulutus soveltuu yritysjohdolle, henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon henkilöstölle, esimiehille ja muille henkilöstöasioiden kanssa työskenteleville. Asiantuntijana Eversheds Asianajotoimiston osakas Kaija Pulkkinen . Tilaisuuden järjestää Oulun kauppakamari . Ilmoittautumiset ja lisätiedot Oulun kauppakamarin sivuilla.

Sukupolvenvaihdoksen tärkeät sopimukset 28.9.2020

Perheyritysten liitto järjestää sukupolvenvaihdos-tapahtuman 28.9. Eversheds Asianajotoimiston ammattilaiset toimivat puhujina tässä tapahtumassa: asianajaja, osakas Peter Salovaara puhuu sukupolvenvaihdoksen tärkeistä sopimuksista ja asianajaja Elina Kiiski kertoo avioehdon ja testamentin merkityksestä. Lue lisää ja ilmoittaudu: Sukupolvenvaihdoksen tärkeät sopimukset

Yrityskaupalla kasvuun 3.9.2020 Tampere

Tapahtumassa keskustellaan yritysjärjestelyihin liittyvistä strategisista kysymyksistä sekä käytännön kokemuksista kaikkien yritysjärjestelyissä mukana olevien relevanttien tahojen osalta.

Keynote-puhujana tilaisuudessa on OP-ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio , jonka lisäksi lavalla nähdään mm. Kasvuun Yritysostolla -kirjan kirjoittaja Antti Liimatainen Eversheds Asianajotoimistosta sekä Suomen Tilintarkastajien vuoden 2019 luennoitsijaksi valitsema Lauri Mäki Hill Auditista. Tapahtumapaikka Technopolis, Tampere.

Vaikuttajamarkkinoinnin ja kaupallisen yhteistyön parhaat juridiset ja eettiset käytännöt 27.8.2020 Helsinki

Sponsorointi & Tapahtumat ry (SPOT) ja Marketing Finland järjestävät juridiikkaseminaarin yhteistyössä Eversheds Asianajotoimiston kanssa. Teemana on vaikuttajamarkkinoinnin ja kaupallisen yhteistyön parhaat juridiset ja eettiset käytännöt, asianajaja Kimmo Suominen puhujana. Tarkemmat tiedot SPOT ry:n sivuilta: spot.fi/kalenteri .

Mikä isännöintiä askarruttaa urakkakysymyksissä -webinaari 25.8.2020

Isännöitsijä joutuu pohtimaan monia taloyhtiön urakoihin liittyviä kysymyksiä. Webinaarissa tarjotaan vastauksia usein esiintyviin, keskeisimpiin urakoihin liittyviin kysymyksiin. kysymyksiin vastaavat osakas Sirkka Terho ja asianajaja Mika Backman Eversheds Asianajotoimistosta. Webinaarin alustaa lakiasiantuntija, OTM Laura Lithenius Isännöintiliitosta. Webinaarin järjestäjänä toimii Isännöintiliitto ja siihen voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet.

Osakeyhtiö: tuoreiden oikeustapausten analyysi 2.6.2020

Osakeyhtiö-teoksen kirjoittajat, asianajajat Olli Iirola ja Kalle Kyläkallio pureutuvat Editan järjestämässä webinaarikoulutuksessa ajankohtaisiin ja mielenkiintoisiin oikeustapauksiin. Tapauksissa käsitellään muun muassa samastamista, vahingonkorvauksen vanhentumista kiinteistön kaupassa, suunnattua osakeantia sekä yhtiökokouksen päätösten moittimista. Webinaarin alussa käydään tiiviisti läpi myös osakeyhtiölainsäädännön uudistuksia.

Kilpailukieltosopimusten uudistuva korvausvelvollisuus 26.5.2020

Kilpailukieltosopimuksiin liittyvä korvausvelvollisuus laajenee myös alle 6 kk mittaisiin kilpailukieltosopimuksiin. Miten korvausvelvollisuuden laajentuminen toteutetaan lainsäädännössä? Mitä haasteita ja ongelmia muutos voi tuoda käytännössä? Editan järjestämässä webinaarissa pureudutaan näihin kysymyksiin. Kouluttajina toimivat osakkaamme Timo Jarmas ja Johanna Ylitepsa työ- ja elinkeinoministeriöstä. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu Editan sivuilla.

Tampereen kauppakamari ja muut alueelliset kauppakamarit järjestävät webinaareja: vaikutukset sopimuksiin, mahdolliset sopimusriidat, yritysjärjestelyt ja työn vähentyminen kriisin aikana

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kunkin päivämäärän linkistä:

25.5. Ennaltaehkäise ja hallitse sopimusriitoja - Covid-19 -tilanteen eskaloimien liike-elämän sopimusvastuiden hallinta ja sopimusriitojen ratkaiseminen mahdollisimman tehokkaasti
Kouluttajina Niina Rosenlund ja Terhi Holkeri

29.5. Yritysjärjestelyt ja liiketoiminnan saneeraminen Covid-19 -tilanteessa
Kouluttajina Vesa Turkki, Antti Husa ja Antti Liimatainen

3.6. Covid-19 ja työn vähentyminen - työnantajan toimintavaihtoehdot muuttuvissa olosuhteissa
Kouluttajina Timo Jarmas ja Sanna Soukko

9.6. COVID-19 -tilanne ja yritysten sopimussuhteet
Kouluttajina Hannu Rintala, Vesa Turkki ja Antti Husa

Lapin kauppakamari järjestää: COVID-19: vaikutukset yritysten sopimuksiin, yrityksen uudelleenjärjestely kriisitilanteessa 12.5.2020

Lapin kauppakamarin jäsenyrityksilleen järjestämässä webinaarissa käydään läpi avainhavaintoja sopimusvaikutuksista ja sopeuttamistarpeista, joita COVID-19 -kriisi aiheuttaa yrityksissä. Asiantuntijoina webinaarissa ovat osakkaamme Vesa Turkki ja Antti Husa , Senior Advisor Antti Liimatainen sekä Senior Associate Sanna Soukko . Webinaari on maksuton Lapi kauppakamarin jäsenyrityksille. Lue lisää ja ilmoittaudu Lapin kauppakamarin sivuilla

Brändijohtamisen superpäivä 7.5.2020 Helsinki

Brändijohtamisen superpäivä on Marketing Finlandin järjestämä tapahtuma, joka tänä vuonna toteutetaan webinaarina. Osakkaamme Petteri Häkkänen puhuu aiheesta "Immateriaalioikeudet vaalivat ja ylläpitävät brändin arvoa". Lue lisää Marketing Finlandin sivuilta: Brändijohtamisen superpäivä

IPR:t COVID-19-kriisin aikana webinaarisarja

Tiedätkö, mitä asioita kannattaa huomioida immateriaalioikeuksista koronaviruksen aiheuttaman kriisin aikana? Webinaarisarjassamme kerromme, miksi nyt kannattaa huolehtia IPR-oikeuksista, millaista tukea ja rahoitusta on saatavilla ja mistä sitä voi hakea. Lisäksi kerromme esimerkkejä, miten liiketoiminta voi uudistua kriisin aikana sekä kuinka uusille innovaatioille tehdään selvitykset ja suojaushakemukset. Puhujina asianajaja Petteri Häkkänen ja EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies, patenttiasiamies Akseli von Koch.

Ilmoittaudu webinaareihin alla olevista linkeistä:

21.4. IPR-toimien rahoitus ja tuet koronakriisin aikana
28.4.
IPR-näkökulmia koronatilanteesta kumpuaviin tuotekehitys- ja liiketoiminta-ideoihin
5.5. Digitaalisten life science -teknologioiden ja -ohjelmistojen suojattavuus

Keski-Suomen kauppakamari järjestää: Yrityssaneeraus COVID-19 -tilanteessa 16.4.2020

Webinaarissa käydään läpi avainhavaintoja sopimusvaikutuksista ja sopeuttamistarpeista, joita COVID-19 kriisi aiheuttaa yrityksissä. Erityinen huomio asetetaan lisäksi nopealle yrityksen uudelleenjärjestelylle, joka voi olla monelle ajankohtainen kriisitilanteessa. Tilaisuudessa asiantuntijoina osakkaamme Antti Husa ja Vesa Kokko sekä Senior Advisor Antti Liimatainen . Lue lisää ja ilmoittaudu Keski-Suomen kauppakamarin sivuilla.

Round Table Suomi Finland järjestää: COVID-19: vaikutukset sopimuksiin ja yrityksen uudelleenjärjestely kriisitilanteessa 16.4.2020

Webinaarin asiantuntijoina toimivat osakkaamme Antti Husa ja Vesa Turkki , Senior Associate Sanna Soukko sekä Senior Advisor Antti Liimatainen . Webinaari on suunnattu Round Table Suomi Finland -organisaation jäsenille.

Tampereen kauppakamari järjestää: COVID-19: vaikutukset yritysten sopimuksiin, yrityksen uudelleenjärjestely kriisitilanteessa 7.4.2020

Tampereen kauppakamarin järjestämässä webinaarissa käydään läpi avainhavaintoja sopimusvaikutuksista ja sopeuttamistarpeista, joita COVID-19 -kriisi aiheuttaa yrityksissä. Asiantuntijoina webinaarissa ovat osakkaamme Vesa Turkki ja Antti Husa , Senior Advisor Antti Liimatainen sekä Senior Associate Sanna Soukko . Webinaari on maksuton Tampereen kauppakamarin jäsenyrityksille. Lue lisää ja ilmoittaudu Tampereen kauppakamarin sivuilla .

Turun kauppakamari järjestää: Yrityssaneeraus-asiantuntijainfo 1.4.2020

Virtuaalinen asiantuntijainfo, jossa kuullaan vinkkejä yritysten maksukyvyttömyystilanteisiin, asiantuntijoina ovat asianajajat Jari Malinen ja Touko Raitis . Virtuaalikokouksessa saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin, miten yrityssaneeraus toimii, mitkä ovat käytettyjä saneerauskeinoja ja saneerauksen vaikutukset asiakassuhteisiin. Lue lisää ja ilmoittaudu: Yrityssaneeraus - mitä se tarkoittaa ja voiko siitä olla apua korona-taloustilanteessa?

Omistajanvaihdostreffit 10.3.2020 Naantali

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu järjestää 10.3. yrityksen myymistä tai ostamista harkitseville yrittäjille ja muille aiheesta kiinnostuneille tarkoitetun Omistajanvaihdostreffit -tapahtuman Naantalin Kylpylässä. Omistajanvaihdostreffeillä sinulla on mahdollisuus kohdata oikea ostaja tai myyjä yrityksellesi. Kuulet tilaisuudessa myös ajankohtaista asiaa. Tapahtumassa on paikalla asiantuntijoita, joilta saa käytännön vinkkejä omistajanvaihdokseen liittyen. Eversheds Asianajotoimiston asiantuntijana paikalla on asianajaja Jari Malinen.

Yrityskauppojen trendit 2020-luvulla 24.2.2020 Helsinki

Pääomasijoittajat ry järjestää yhteistyössä EY:n, Tekirin ja Eversheds Sutherlandin kanssa yrityskauppojen viimeisimpiin trendeihin keskittyvän M&A-tilaisuuden. Luvassa on muun muassa katsaus vastuullisuuteen ja vaikuttavuuteen yritysjuridiikan näkökulmasta, näkemyksiä yritysmaineen DD:stä sekä ajatuksia yrityskauppojen riskeistä sekä mahdollisuuksista. Senior Advisor Antti Liimatainen puhuu aiheesta Yrityskauppa ja arvon tuhoajat. Ohjelma ja ilmoittautuminen: Yrityskauppojen trendit

Perheyritysten liiton Perheyritysilta 11.2.2020 Helsinki

Isännöimme Perheyritysten liiton jäsenille tarkoitettua Perheyritysiltaa Helsingissä. Tilaisuus järjestetään Perheyritysten liiton toimistolla. Tilaisuuden teemana on onnistuneet yrityskaupat. Aiheeseen liittyvät puheenvuorot pitävät osakkaamme Peter Salovaara ja Johan Wesander sekä Senior Advisor Antti Liimatainen .

Anu Mattila puhujana Suomalais-Venäläisen kauppakamarin USA:n ja EU:n pakotteet -tilaisuudessa 23.1.2020 Helsinki

Osakkaamme Anu Mattila puhuu teemaan liittyen Suomalais-Venäläisen kauppakamarin USA:n ja EU:n pakotteet ja Venäjän asettamat vastatoimet -tilaisuudessa 23.1. Tilaisuuden järjestää Suomalais-Venäläinen kauppakamari.

Anu Mattila puhujana Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Visiona Venäjä -tilaisuudessa 28.11.2019 Helsinki

Osakkaamme Anu Mattila puhuu Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Visiona Venäjä - Venäjän kaupan uusi suunta 2020 -tilaisuudessa 28.11. Mattilan puheenvuoron aiheena on "Menestyksen tekijät Venäjällä." Tilaisuuden järjestää Suomalais-Venäläinen kauppakamari.

Jari Malinen puhujana yritysaamiaistilaisuudessa Raisiossa 27.11.2019

Osakas Jari Malinen puhuu aiheesta Yrityskaupan toteutusvaihtoehdot ja verotus Raision alueen yrityksille, yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille suunnatussa aamiaistilaisuudessa keskiviikkona 27.11.2019 Raision kaupungintalolla. Tapahtuman järjestää Raision kaupunki ja mukana yhteistyössä on myös koulutuskuntayhtymä Raseko.

Uusi työaikalaki -aamiaisseminaari 20.11.2019 Helsinki

Eversheds Asianajotoimiston järjestämässä aamiaisseminaarissa kerrotaan 1.1.2020 voimaan tulevasta uudesta työaikalaista. Seminaarissa puhuvat osakkaamme Timo Jarmas ja Heikki Tuomela sekä Senior Associate Sanna Soukko .

Torsti Lakari puhujana Helsingin seudun kauppakamarin Finanssiaamiaisella 15.11.2019 Helsinki

Toimistomme asianajaja ja vero-osaston johtaja Torsti Lakari puhuu Helsingin seudun kauppakamarin Finanssiaamiaisella 15.11. Lakarin puheenvuoron aiheena on "Yrittäjän perhevarallisuussuunnittelu". Tilaisuus on suunnattu yrittäjille. Tilaisuuden järjestävät OP Helsinki ja Helsingin seudun kauppakamari.

Perheyritysten liiton Omistamisen taito -valmennuspäivä 8.11.2019 Helsinki

Isännöimme Perheyritysten liiton Omistamisen taito -valmennuspäivää Helsingin toimistollamme 8.11. Osakkaamme Peter Salovaara kouluttaa tilaisuudessa aiheella "Osakassopimuksen tarkoitus ja erilaisia exit-ehtoja".

Brexit ja GDPR -aamiaistilaisuus 3.10.2019 Helsinki

Järjestämme Helsingin toimistollamme GDPR-aamiaistilaisuuden, jossa aihetta käsitellään erityisesti Brexitin valossa. Tilaisuudessa tarkastellaan teemaa juridisesta näkökulmasta sekä mietitään, mitä vaikutuksia Brexitillä voi olla liiketoiminnalle tai esimerkiksi yrityksen verkkosivustolle. Tapahtumayhteistyössä British and Commonwealth Chamber of Commerce.

Varsinais-Suomen taloyhtiöpäivä 26.9.2019 Turku

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry järjestää Varsinais-Suomen taloyhtiöpäivän 26.9. Turussa. Eversheds Asianajotoimisto on yksi tapahtuman kumppaneista ja kiinteistöjuridiikan ja vastikeperinnän ammattilaisemme ovat paikalla esittelemässä palveluitamme.

Brändijohtamisen superpäivä 24.9.2019 Helsinki

Marketing Finland järjestää Brändijohtamisen superpäivän Helsingissä 24.9. Seminaarissa pureudutaan brändin arvon kehittämiseen ja riskien hallintaan. Eversheds Sutherlandin osakas Petteri Häkkänen kertoo, miten immateriaalioikeudet vaalivat ja ylläpitävät brändin arvoa.

Pirkanmaan vientipäivä 19.9.2019 Tampere

Pirkanmaan vientipäivä järjestetään Tampereella 10.9. Tapahtuman järjestäjinä ovat Tampereen Kauppakamari, Pirkanmaan Yrittäjät sekä Nordea ja tapahtumapaikkana on Technopolis Yliopistonrinne. Olemme myös mukana tapahtumassa, tule tapaamaan asiantuntijoitamme!

Isännöintipäivät 17-19.9.2019 Helsinki

Isännöintipäivät järjestetään tänä vuonna Hartwall Areenalla 17.-19.9. Tämä Isännöintiliiton organisoima tapahtuma kokoaa vuosittain isännöintialan ammattilaiset ja palvelutarjoajat ympäri Suomen. Eversheds Asianajotoimisto on yksi kumppaneista ja kiinteistöjuridiikan ammattilaisemme ovat paikan päällä kertomassa palveluistamme.

ePrivacy ja GDPR katsaus 17.9.2019 Helsinki

Marketing Finland järjestää koulutuksen, jossa perehdytään ePrivacyyn. ePrivacy on EU-tasolta tuleva seuraava lakimuutos, jolla saattaa olla markkinointiin jopa suurempi vaikutus kuin GDPR:llä. Kouluttajana Eversheds Asianajotoimiston asianajaja, Specialist Counsel Mari Rusi.

MRKTNG Day 2019 10.-11.9.2019 Helsinki

Marketing Finland järjestää MRKTNG Day 2019 -tapahtuman Helsingissä 10.-11.9. Eversheds Asianajotoimisto on mukana tapahtumassa kumppanipuheenvuoroilla:
10.9. klo 12.15 - 12.45 Päälavalla Akseli von Koch: Data and AI – hot topics right now! What to consider when utilizing and protecting AI-related inventions?
11.9. klo 13.05 - 13.20 Päälavalla Akseli von Koch: Inventions and AI. Can AI make inventions and be an inventor?

Suuntana itä - mitä Venäjän markkinoista kiinnostuneen yrityksen kannattaa ottaa huomioon, 11.6.2019 Turku

Järjestämme aamukahvitilaisuuden Turun toimistossamme. Asiantuntijana toimii asianajaja, osakas Anu Mattila , jolla on yli 25 vuoden kokemus Venäjälle ja muihin IVY-maihin suuntautuvasta liiketoiminnasta ja sen oikeudellisesta ympäristöstä. Anu kertoo, mitä Venäjän markkinoille tähtäävän tai siellä toimivan yrityksen tulee huomioida liiketoiminnan turvaamiseksi. Kuulemme muun muassa riskien hallinnasta jo liiketoiminnan suunnitteluvaiheessa ja miten valmistautua sopimusneuvotteluihin sekä lyhyen oppimäärän pakotteista, jotka ovat nykyään osa monen yrityksen arkipäivää. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Turun kauppakamarin kanssa.

Brexit: Tilanne nyt, aamutilaisuus 9.4.2019 Helsinki ja 10.4.2019 Tampere

Järjestämme yhdessä Danske Bankin kanssa kaksi aamuseminaaria (Helsingissä ja Tampereella) aiheesta Brexit: Tilanne nyt. Tilaisuudessa on puhumassa Eversheds Sutherlandin Lontoon toimistosta Ros Kellaway, joka on Brexit-asioihin erikoistuneen praktiikkaryhmän vetäjä ja Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki.

Ajankohtaista työoikeudesta 3.4.2019

Järjestämme aamuseminaarin työoikeudesta hotelli Kämpin peilisalissa 3.4.2019. Osakas Timo Jarmas esittelee tilaisuudessa ajankohtaista oikeuskäytäntöä ja Senior Associate Sanna Soukko uutta työaikalakia.

Tekoälyä vai arkijärkeä? -seminaari 26.3.2019

Järjestämme aamiaisseminaarin tekoälystä otsikolla Tekoälyä vai arkijärkeä? 26.3.2019 ravintola Pörssissä. Seminaarissa käsitellään, mitä tekoäly on käytännössä: mitä huomioitavaa, mitä riskejä, mitä hyötyä ja mitä vastuita siihen liittyy. Tilaisuuden fasilitoi osakas Juha Taipale ja puhujina toimivat Luminancen Clarisse Drai, NVIDIAn Umesh Gowda, Artific Intelligencen Tuomas Tikkanen sekä Eversheds Sutherlandilta osakas Ismo Kallioniemi ja Heinonen&Co:lta patenttiasiamies Akseli von Koch.

Yrittäjän pakolliset paperit, aamuseminaari 2.11.2018 Pori

Järjestämme aamuseminaarin yrittäjille Porissa, aiheena on Yrittäjän pakolliset paperit . Osakas Sampsa Kataja ja asianajaja Kimmo Suominen kertovat, miten asiat kannattaa ennakoida, jotta voi varmistaa yrityksen jatkuvuuden.

Geopolitiikan paluu, aamuseminaari 2.11.2018 Tampere

Järjestämme aamuseminaarin yhdessä Danske Bankin kanssa Tampereella aiheesta Geopolitiikan paluu . Senior Economist Vladimir Miklashevsky Danske Bankista puhuu aiheesta Maailmantalous geopolitiikan puristuksessa . Eversheds Sutherlandin osakas Anu Mattila kertoo pakotteista otsikolla Pakotteet tuovat kansainvälisen politiikan osaksi yrityksen arkea, se ei kuitenkaan estä kansainvälistymistä .

ITechLaw 17.-19.10.2018 Milano

Eversheds Sutherlandin osakas Juha Taipale toimii workshopin vetäjänä kansainvälisessä ITechLaw-tapahtumassa Milanossa 19.10. Workshopin aiheena on Advising the Global Startup – Challenges of Crossing Borders on a Shoestring Budget.

Mainontapäivä 21.9.2018

Olemme kumppanina Mainontapäivässä Finlandia-talolla 21.9. Mainontapäivä on markkinoinnin vuosittainen tapahtuma Suomessa, ja sen tarkoituksena on saada aikaan keskusteluja sekä antaa uusia näkökulmia markkinoinnin johtamiseen. Tänä vuonna tapahtuman teemana on ”Miten pääsemme tulevaisuuden siniselle merelle”.

Verotarkastus ja siihen valmistautuminen 16.10.2018

Helsingin seudun kauppakamari ja Eversheds Asianajotoimisto Oy järjestävät yhdessä aamupäivätilaisuuden, jossa käydään läpi verotarkastusta yrityksessä. Miten verotarkastukseen kannattaa varautua ja valmistautua? Millaista materiaalia ja tietoja on verotarkastajille annettava? Verohallinnon edustaja käy läpi verotarkastuksen käytännön vaiheita.

Käräjät 2018 – juridiikan ajankohtaistapahtuma 5.10. Helsingissä

Edilex Pron monipuolinen juridiikan ajankohtaistapahtuma Käräjät järjestetään nyt kuudetta kertaa. Tapahtuma on tänä vuonna 5.10. ja paikkana toimii Vanha ylioppilastalo Helsingissä. Tapahtumassa on yhteinen aamupäivä, jonka aikana tulevaisuudentutkija Ilkka Halava ja aivotutkija Katri Saarikivi kertovat, millaisia ominaisuuksia tulevaisuuden työntekijöiltä ja organisaatioilta vaaditaan. Iltapäivän ohjelmalinjojen teemat ovat työoikeus, vero-oikeus ja tietosuoja.

Eversheds Asianajotoimisto Oy on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista, ja asianajaja, osakas Timo Jarmas johtaa tilaisuudessa työoikeus-linjaa.

Pirkanmaan vientipäivä 18.9.2018

Pirkanmaan vientipäivä on viennin ja kansainvälistymisen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Se järjestetään tänä vuonna 18.9. ja tapahtumapaikkana on Technopolis Tampereella. Eversheds Sutherland on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista.

Vientipäivässä aiheina ovat muun muassa: viennin ja tuonnin tullauskäytännöt, kv-rekrytoinnit, kaksikäyttötuotteet ja vientivalvonta, viennin rahoitus, lakitekniset kompastuskivet kansainvälistymisessä ja pohjoismaiset markkinat.

Siirtohinnoittelu Venäjällä ja Suomessa, aamiaistilaisuus Helsingissä 23.5.2018

Aamiaistapahtumassamme käsittelemme viime aikaisia muutoksia liittyen siirtohinnoitteluun Venäjällä ja asian vaikutuksesta suomalaisten yritysten kansainväliseen dokumentaatioon. Vierailevana puhujana toimii Narine Nersisyan, siirtohinnoittelun asiantuntija Venäjän toimistostamme; hän esittelee olennaisimmat muutokset Venäjän sääntelystä. Kirsi Hiltunen kertoo käytännön ratkaisuista ja esimerkeistä asiaan liittyen. Tapahtuman esitykset ovat suomeksi ja englanniksi.

Helsinki International Arbitration Day 24.5.

Helsinki International Arbitration Day (HIAD) järjestetään tänä vuonna 24.5. Ravintola Pörssissä. Tapahtuman teemana on ”Shaping the future of international arbitration”. Eversheds Sutherlandin asiantuntijat ovat mukana tapahtumassa.

HIAD on välimiesmenettelystä ja riidanratkaisusta sekä yritysten riskienhallinnasta kiinnostuneiden henkilöiden kohtaamispaikka. Viime vuonna tilaisuus keräsi yhteen yli 200 osallistujaa eri maista.

Ajankohtaista Venäjän markkinoista - ‘Moving beyond the clichés. Focused on Russia’ 23.3. Tampere

Tampereen kauppakamari ja Eversheds Asianajotoimisto Oy järjestävät kansainvälisen kaupan ajankohtaistilaisuuden Tampereella 23.3. Aamupäivän aiheena ovat ajankohtaiset asiat Venäjän kaupassa. Aiheena mm. talouden yleisnäkymä, valuuttasääntely sekä yrityslainsäädännön ja riidanratkaisujen muutokset. Ajankohtaiskatsauksen antavat Vesa Turkki (asianajaja, osakas) ja Yury Pugach (Partner, Attorney-at-Law in Russia) Eversheds Sutherlandilta. Tilaisuuden kielet ovat Suomi ja Englanti.

Russian Business Conference for the Nordics 21.3. Helsinki

Tapahtuma tuo yhteen yritykset, joilla on kokemusta Venäjällä toimimisesta ja yritykset, jotka haluavat jalkautua Venäjän markkina-alueelle. Kerromme myös omasta osaamisestamme ja kokemuksistamme Venäjällä. Tilaisuuden puhujat: Nabi Abdullaev , Associate Director Russia & CIS, Control Risks, Vladimir Miklashevsky , Senior Economist, Danske Bank ja Luke Wochensky , Partner, Eversheds Sutherland Russia.