Global menu

Our global pages

Close

Yritys

Eversheds Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun toimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Toimimme Suomessa kuudella paikkakunnalla ja nämä ovat: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Oulu, Tampere ja Turku.

Olemme nopeasti kasvaneet yhdeksi suurimmista asianajotoimistoista Suomessa. Olemme nykyaikainen toimisto, jonka kaikki asiantuntijat ovat ylpeitä asiakkaistaan ja toisistaan. Tämä mahdollistaa erikoisosaamisen ja laadun yhdistettynä joustavaan ja mutkattomaan työskentelytapaan.

Palvelemme yrityksiä, yksityishenkilöitä ja julkissektoria kotimaassa ja kansainvälisesti ja tarvittaessa hyödynnämme laajaa yhteistyöverkostoamme. Työskentelemme molempien kotimaisten kielten lisäksi myös englannin, ranskan, saksan ja venäjän kielellä.

Tytäryhtiömme Heinonen & Co tarjoaa asiakkaillemme maailmanlaajuiset patenttien, tavaramerkkien, mallioikeuksien ja domain-nimien rekisteröintipalvelut sekä niihin liittyvät asiamiespalvelut ja teollisoikeuksien suojauspalvelut yli 50 vuoden kokemuksella.

Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on velvollinen noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajajatapaa. Sitä koskevat ohjeet ja muut asianajajia koskevat määräykset löytyvät Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta osoitteesta www.asianajajaliitto.fi .