Global menu

Our global pages

Close

Etsimme Jyväskylän toimistoomme ammattitaitoista asianajosihteeriä

 • Finland

  28-03-2019

  Etsimme Jyväskylän toimistoomme ammattitaitoista 

  asianajosihteeriä

  toimimaan lakimiesten apuna ja vastaamaan toimiston hallinnollisista tehtävistä. 

  Tehtäviin kuuluu lakimiesten avustaminen toimeksiannoissa ja oikeudellisissa toimenpiteissä. Työ sisältää eri oikeudenalojen toimeksiantojen hallinnointia ja monipuolisia määräaikoihin liittyviä vastuutehtäviä. Laskutus, kirjanpitotehtävät, kirjeenvaihto ja asiakashallinta suomeksi ja englanniksi kuuluvat päivittäisiin rutiineihin. Konsernimme asianajosihteerit muodostavat noin 15 hengen aktiivisen sihteeritiimin kehittäen tehtäviä työyhteisössämme.

  Odotamme ehdokkaalta positiivista can do –asennetta. Etsimme innostunutta moniottelijaa, jolle arkiset haasteet ovat mahdollisuuksia ja kiireiset päivät lisäävät innostunutta työotetta. Arvostamme tarkkuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Englannin kielen erinomainen osaaminen sekä Office-ohjelmien hyvä hallinta ovat eduksi. Toimeksiannoissa käytämme CSI Lawyer –laskutusohjelmaa. Alan aiempi työkokemus on eduksi, mutta ei edellytys.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, mukavat työtilat sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Vaikka olemme asianajotoimisto, tarjoamme viihtyisän ja rennon työympäristön. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä. 

  Hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi pyydämme lähettämään otsikolla ”Asianajosihteeri Jyväskylä” sähköpostitse rekry@eversheds.fi 9.4.2019 mennessä.


  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin