Global menu

Our global pages

Close

Etsimme Helsingin toimistollemme reipasta Customer Service Specialistia

 • Finland

  20-05-2022

  Etsimme Helsingin toimistollemme reipasta Customer Service Specialistia toimimaan vastaanotossamme monipuolisissa asiakaspalvelun ja vaihteen tehtävissä. Tehtävä on kokoaikainen, määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka kestää aluksi noin vuoden.

  Vastaanoton monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. vieraiden vastaanottaminen, puhelinvaihteen hoito, neuvotteluhuoneiden varaus sekä avustaminen niissä tekniikan suhteen. Vieraiden vastaanottaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme ja haluamme että asiakkaalle jää hyvä asiakaskokemus. Vastaanotossa hoidamme myös tulevan ja lähtevän postin sekä kuriirilähetysten lähettämisen. Tärkeiden päivämäärien merkintä järjestelmään kuuluu myös päivittäiseen työhömme. Vastaanoton tiimiin kuuluu myös kokousemäntämme, jota avustamme tarvittaessa. Päivät ovat erilaisia ja vastaan voi tulla mitä vaihtelevampia kysymyksiä, mutta kaikki tilanteet hoidamme hymyssä suin.

  Odotamme hakijalta positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta. Etsimme innostunutta tekijää, jolle asiakaspalvelu on sydämen asia, arkiset haasteet ovat mahdollisuuksia ja kiireisetkin hetket motivoivat sinua. Arvostamme tarkkuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Voit olla esim. soveltuvalta alalta vastikään valmistunut, välivuotta pitävä, tai jo pidempään alalla työskennellyt ammattilainen. Edellytämme joko soveltuvaa koulutustaustaa tai aiempaa asiakaspalvelukokemusta. Lisäksi edellytämme englannin kielen osaamista ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, mukavat työtilat Helsingin keskustassa sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Vaikka olemme asianajotoimisto, tarjoamme viihtyisän ja rennon työympäristön. Tehtävän aloitus on neuvoteltavissa, mutta ajoittuu hakijasta riippuen suunnilleen elokuulle 2022.

  Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja voit kysellä asiakaspalveluvastaavaltamme Jaana Määttälältä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eversheds.fi tai puhelimitse numerosta 040 197 3177 23.5. klo 9-12, 31.5 klo 12-15 ja 3.6. klo 9-12.

  Kiinnostuitko? Pyydämme rekisteröimään ansioluettelosi palkkatoivomuksineen rekryjärjestelmäämme 5.6.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin