Global menu

Our global pages

Close

Haemme opintojensa keskivaiheilla olevaa oikeustieteen opiskelijaa Tampereen toimistolle

 • Finland

  31-03-2021

  Haemme opintojensa keskivaiheilla olevaa oikeustieteen opiskelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Tampereen toimistoomme.

  Tampereen toimistollamme työskentelee noin 10 juridiikan eri alojen asiantuntijaa. Toimistollamme harjoittelijat pääsevät käyttämään osaamistaan laaja-alaisesti erilaisten tehtävien parissa. Tulevan harjoittelijan tehtävien painopistealueita tulevat olemaan työoikeus, sekä insolvenssi- ja transaktiojuridiikka. Näiden ohella toimeksiantoja tulee myös monilta muilta oikeudenaloilta.

  Tehtävä on osa-aikainen ja työn määrä on 3-4 päivää viikossa huomioiden opintojen yhteensovittaminen työaikojen kanssa. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan toukokuussa. Trainee-polkumme on jaettu kahteen osaan, nuorempiin 1-3. vuoden opiskelijoihin sekä vanhempiin 4-6. vuoden opiskelijoihin. Työsopimukset solmitaan junior- ja senior-vaiheissa erikseen, mutta usein työsuhteet jatkuvat nuoremmasta aina vanhempaan oikkariin asti.

  Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä reipasta otetta ja aitoa halua ratkaisujen löytämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Edellytämme suomen kielen lisäksi englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa.

  Tehtävä tarjoaa mukavan työympäristön 10 hengen tiimissämme sekä samalla erinomaisen mahdollisuuden tutustua aidosti kansainväliseen asianajomaailmaan ja eri oikeudenaloihin. Tarjoamme oikkareillemme myös hyviä työsuhde-etuja.

  Jos olet kiinnostunut tehtävästä, toimi nopeasti ja rekisteröi ytimekäs hakemuksesi 11.4.2021 mennessä.

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin