Global menu

Our global pages

Close

Etsimme kokenutta patenttikäsittelijää Heinoselle

 • Finland

  18-10-2019

  Etsimme tytäryhtiömme Heinosen IPR- ja patenttiasiantuntijaryhmään vakituiseen tehtävään kokenutta

  PATENTTIKÄSITTELIJÄÄ

  Patenttikäsittelijä työskentelee osana asiantuntijatiimiämme vastaten patenttiprosessien käsittelystä ja hallinnoinnista. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu kirjeenvaihto, laskutus sekä vastuu määräaikojen seuraamista vaativien tehtävien hoitamisesta.

  Etsimämme käsittelijä on jo kokemusta omaava innostunut joukkuepelaaja ja itsenäinen vastuunkantaja. Hän on positiivinen ja yhteistyökykyinen osa asiakastoimeksiantojemme hallinnointia ja osallistuu sisäisten prosessiemme kehittämiseen. Arvostamme tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä. Olemme käynnistäneet järjestelmähankkeen, johon osallistuu koko patenttitiimimme. Ennen uutta järjestelmää käytössämme ovat mm. Access- ja Patrawin –ohjelmat, joiden aiempi tuntemus on eduksi. Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut, nykyaikaiset työtilat ja -välineet sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Toimimme arvojemme mukaisesti ja tuemme työhyvinvointia monin tavoin. Tarjoamme myös viihtyisän ja rennon työympäristön toimistossamme Helsingin ydinkeskustassa.

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 3.11.2019. Työtehtävät alkavat heti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä. Hae tehtävää tämän linkin kautta: patenttikäsittelijä

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin