Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland mukana Tietokeskuksen kasvussa

 • Finland

  16-08-2018

  Toimimme Tietokeskus Finland Oy:n juridisena neuvonantajana sen ostaessa kaksi pirkanmaalaista IT-alan palveluita tarjoavaa yritystä: Tamico Oy:n ja Suomen IT-Infra Oy:n. Tietokeskukselle siirtyy kaupan myötä yli 50 asiantuntijaa. Tamicon ja Suomen IT-Infran yhteenlaskettu liikevaihto oli 7,1 M€ vuonna 2017.

  Tietokeskuksen tavoitteena on tarjota yhä monipuolisempia palveluita ja olla Pirkanmaalla suurin pk-yrityksille IT-palveluita tarjoava yritys. Tamicon ja IT-Infran oston jälkeen Tietokeskuksella on Pirkanmaalla yli 70 asiantuntijaa. Valtakunnallisesti yrityksellä on 300 ammattilaista yhdessätoista kaupungissa.

  Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. Tietokeskuksen lähes 300 osaajaa ovat yhtiön asiakkaiden käytettävissä 11 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto oli vuonna 2017 74milj. euroa ja käyttökateprosentti 10.

  Tietokeskuksen tiedote yrityskaupoista

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin