Global menu

Our global pages

Close

Haemme Helsingin toimistoomme kääntäjää

 • Finland

  30-07-2018

  Haemme Helsingin toimistoomme

  kääntäjää

  noin puolen vuoden sijaisuuteen.

  Kääntäjän keskeisimmät työtehtävät ovat englannin- ja suomenkielisten tekstien kääntäminen ja oikolukeminen sekä neuvonta kielikysymyksissä. Käännös- ja kielenhuoltotyöt käsittävät sekä asiakastöitä että sisäisiä töitä, ja tekstit vaihtelevat laaja-alaisesti uutisista ja esityksistä tiedotteisiin ja sopimuksiin. Toimeksiannot tulevat lähtökohtaisesti talon sisältä. Tehtävään kuuluvat myös käännös- ja tulkkaustilaukset sekä yhteistyö käännöstoimistojen kanssa.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvan koulutuksen, käännöskokemuksen ja käännöstyökalujen sujuvan käytön lisäksi kiinnostusta asianajoalaa ja lakikieltä kohtaan. Talous- ja lakialan tekstien tuntemus auttaa työtehtävien suorittamisessa, ja tehtävässä vaaditaan ripeää ja täsmällistä työotetta. Vankan englannin ja suomen taidon lisäksi erityisesti ruotsin ja venäjän osaaminen on eduksi. Auktorisoidun kääntäjän oikeudesta on etua, mutta se ei ole välttämättömyys.

  Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa, kilpailukykyiset etuudet sekä mahdollisuuden kehittää juridiikan alan käännöstaitojasi. Vaikka olemme asianajotoimisto, tarjoamme myös viihtyisän ja rennon työympäristön.

  Tehtävä on kokoaikainen, ja liukuvat työajat sijoittuvat kääntäjän työssä normaalien toimistoaikojen puitteisiin. Kyseessä on noin puolen vuoden määräaikaisuus, ja työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun alkupuolella. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

  Jos olet kiinnostunut tehtävästä, toimi nopeasti ja lähetä ytimekäs hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eversheds.fi viimeistään 8.8.2018 mennessä. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oivallinen lisä työyhteisöömme. Jatkoon valittavilta hakijoilta pyydämme koekäännöksen elokuun aikana.

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin