Global menu

Our global pages

Close

Haemme Turun toimistoomme kahta opintojensa keskivaiheilla olevaa oikeustieteen opiskelijaa

 • Finland

  13-03-2019

  Haemme Turun toimistoomme kahta opintojensa keskivaiheilla olevaa 

  oikeustieteen opiskelijaa

  avustamaan lakimiehiämme toimeksiantojen hoitamisessa sekä toimiston arkirutiinien pyörittämisessä. 

  Turun toimistomme sijaitsee Linnankadun varrella Veistämönaukiolla ja toimistossamme työskentelee noin kymmenen asiantuntijaa. Toimistossamme opiskelijaharjoittelijat pääsevät käyttämään osaamistaan laaja-alaisesti erilaisten tehtävien parissa. 

  Ensimmäinen tehtävä alkaa huhti-toukokuun vaihteessa. Työn määrä kesäkaudella on 3-5 päivää viikossa ja syksystä alkaen 2-3 päivää viikossa huomioiden opintojen yhteensovittaminen joustavasti työaikojen kanssa. Painotus tehtävässä on kansainvälisen perinnän asioissa. Tehtävä edellyttää huolellista ja täsmällistä työotetta sekä hyvää englannin kielen taitoa. 

  Toinen tehtävä alkaa elo-syyskuun vaihteessa ja osa-aikaisen työn määrä on 2-3 päivää viikossa huomioiden opintojen yhteensovittaminen joustavasti työaikojen kanssa. Painotus tehtävässä on insolvenssijuridiikan hoitamisessa. Tässä tehtävässä aiempi kokemus asianajotoimistosta ja konkurssiasioista katsotaan eduksi.

  Molemmat tehtävät edellyttävät tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä reipasta otetta ja aitoa halua ratkaisujen löytämiseen. Tehtävät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua aidosti kansainväliseen asianajomaailmaan ja eri oikeudenaloihin. 

  Emme valitettavasti pysty vastaamaan asiaa koskeviin puhelintiedusteluihin. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, toimi nopeasti ja lähetä ytimekäs hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen rekry@eversheds.fi viimeistään 26.3.2019 mennessä. Liitä mukaan hakemukseen ansioluettelosi sekä opintosuoritusote. Kerro meille, kummasta tehtävästä olet kiinnostunut ja miksi juuri sinä olisit oivallinen lisä työyhteisöömme.

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin