Global menu

Our global pages

Close

Haemme myyntipäällikköä

 • Finland

  06-08-2019

  Myynti- ja markkinointitiimimme kasvaa ja etsimme kokenutta ja tavoitteellista

  Myyntipäällikköä

  Etsimämme myynnin ammattilaisen vastuualueeseen kuuluu liidi- ja tarjousprosessien hallinnointi ja raportointi, myyntiprosessien laadun varmistaminen, strategisen myyntitiimimme koordinointi sekä asiakassuhteidemme ja uusasiakashankinnan aktiivinen edelleen kehittäminen asiakasvastuullisten osakkaidemme yhteistyökumppanina. Tavoitteena on säilyttää asiakastyytyväisyytemme huipputasolla ja kannattavuutemme kasvussa. Myyntipäällikkö toimii yhteistyössä markkinointi- ja viestintäpäällikön kanssa osallistuen asiakastapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää CRM-järjestelmien ja digitaalisen myynnin ja markkinoinnin teknologioiden asiantuntemusta sekä aiempaa kokemusta ja näyttöä B2B-myynnistä, asiakaskokemuksen ja asiakashoitomallien kehittämisestä. Asiantuntemus asianajoalalta tai vastaavien asiantuntijapalvelujen myynnistä sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla on eduksi. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi kaupanalan tai markkinoinnin korkeakoulututkinto. Kansainvälisen toimistomme tehtävissä erinomainen englannin kielen taito on välttämättömyys ja muu kielitaito on iso plussa.

  Odotamme myyntipäälliköltä ketteryyttä, joustavuutta, osallistuvaa ja verkostoituvaa työskentelyotetta, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta mutta ennen kaikkea innostunutta hands on –otetta aktiiviseen myyntiin ja asiakastyöhön.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut, viihtyisän työympäristön, laajat kehittymismahdollisuudet ja vastuullisesti toimivan työpaikan. Toimimme arvojemme mukaisesti ja tuemme työhyvinvointia monin tavoin. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Annemari Kovalainen, puh. 040 844 9910 tiistaina 13.8. klo 10-11.00 ja keskiviikkona 14.8. klo 10-11.00. Hakemuksen ja ansioluettelon sekä palkkatoiveen pyydämme lähettämään otsikolla ”Myyntipäällikkö” sähköpostitse rekry@eversheds.fi 19.8.2019 mennessä. Työtehtävät alkavat heti oikean henkilön löydettyämme.

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin