Global menu

Our global pages

Close

Haemme opintojensa alku- tai keskivaiheilla olevaa patentti-insinööriharjoittelijaa

 • Finland

  14-03-2019

  Haemme opintojensa alku- tai keskivaiheilla olevaa 

  patentti-insinööriharjoittelijaa (patent agent trainee)

  osaksi patenttitiimiämme monipuolisiin asiamiestyötehtäviin toukokuusta alkaen noin puolen vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. 

  Työtehtävissäsi avustat patenttiasiamiehiä monipuolisissa tehtävissä, mm. uutuus-, patentoitavuus- ja toiminnanvapausselvityksiin (novelty, patentability and freedom-to-operate (FTO) analyses) ja patenttihakemusten laatimiseen (patent drafting) liittyvissä tehtävissä. Toimeksiannot tulevat eri tekniikan aloilta, mm. mekaniikasta ja tietotekniikasta. Työympäristömme on moniammatillinen ja kansainvälinen. Toimistossamme työskentelee 15 henkeä, joista suuri osa on taustaltaan diplomi-insinöörejä tai lakimiehiä.

  Sopivaa taustaa tehtävään olet voinut hankkia esim. tuotekehityksen, elektroniikan tai automaation opinnoista, mutta tehtävä ei edellytä aiempaa patenttiosaamista, vaan koulutamme sinut työtehtävään. Työn sisältö painottuu myös oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työssä menestymistäsi tukee laaja-alainen kiinnostus eri tekniikan aloihin, bisnesorientoituneisuus, sekä kykysi toimia kansainvälisessä työympäristössä.

  Tarjoamme sinulle kansainvälisen ja monimuotoisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä patentti- ja IPR-alan moniosaajaksi. Vaikka olemme asianajotoimisto, tarjoamme myös viihtyisän ja rennon työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

  Tehtävä on osa-aikainen, n. 20 tuntia viikossa, ja työtunnit sovitetaan joustavasti opintojen mukaan. Tehtävä on noin puolen vuoden mittainen määräaikaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  Jos olet kiinnostunut tehtävästä, toimi nopeasti ja lähetä ytimekäs hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostiosoitteeseen rekry@eversheds.fi viimeistään 31.3. mennessä. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oivallinen lisä työyhteisöömme. Pyydämme liittämään hakemukseen ansioluettelon lisäksi nähtäväksemme myös opintosuoritusotteen.

   


  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin