Global menu

Our global pages

Close

Haemme patenttiasiamiestä / patenttiasiamiesharjoittelijaa

 • Finland

  03-01-2022

  Patenttiasiantuntijaryhmämme kasvaa ja etsimme lisävahvistukseksi osaavaa ja energistä

  PATENTTIASIAMIESTÄ TAI PATENTTIASIAMIES-HARJOITTELIJAA  Oletko innostunut IPR-juridiikasta ja keksintöjen suojaamisesta? Oletko kiinnostunut aloittelemaan patenttiasiamiesuraa tai oletko jo toiminut patenttiasiamiestehtävissä?

  Haemme kasvavaan patenttiasiamiestiimiimme erityisesti ICT- tai elektroniikan alan osaajaa, joka työskentelee sujuvasti alan innovaatioiden parissa sekä itsenäisesti että osana tiimiämme. Patenttiasiamiehen / patenttiasiamiesharjoittelijan tehtäväalue on yrityksessämme laaja; kansainvälisen yrityksemme asiakkaat ovat sekä kotimaisia että kansainvälisiä toimijoita.

  Etsimämme patenttiasiamies / patenttiasiamiesharjoittelija on vahvasti kiinnostunut patenttiasiamiesurasta sekä myös motivoitunut oppimaan uutta, kehittämään itseään ja toimintaympäristöämme. Jos olet jo kokenut patenttialan osaaja, tuot mukanasi vahvan asiantuntijuutesi ja näkemyksesi toimintamme edelleen kehittämiseksi. Joko kokonaan tai osin suoritettu eurooppapatenttiasiamiestutkinto (EQE) on etu mutta ei välttämättömyys, tärkeintä on tavoite kehittyä huippuosaajaksi.

  Soveltuva taustakoulutus on esimerkiksi diplomi-insinööri tai filosofian maisteri tai näiden tohtori. Voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa oleva.  Arvostamme aiempaa työkokemusta ICT:n ja elektroniikan alalla, minkä lisäksi myös patenttialan työkokemus tai vastaava työtausta patenttien parissa on hyödyllistä, mutta ei pakollista.

  Tiimiimme soveltuva henkilö on positiivinen ja yhteistyökykyinen sekä tarkka ja järjestelmällinen. Työn luonne vaatii erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä ja ohjelmistoja. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

  Arvomme ovat arvostus, yhteistyö, edistyksellisyys ja menestys. Meillä on erinomaiset puitteet onnistua, innostua ja kehittyä alan ammattilaisena. Ilmapiirimme on viihtyisä ja rento.  Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, joten meille on helppo tulla.

  Heräsikö kysymyksiä? Voit soittaa Petteri Häkkäselle numeroon 040-745 7193

  maanantaina 10.1.2021 klo 15.00 - 16.00 tai
  keskiviikkona 12.1. klo 9.00 - 10.00

  tai lähettää sähköpostia petteri.hakkanen@eversheds.fi

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 16.1.2021 rekrytointisivuillemme.

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin