Global menu

Our global pages

Close

Haemme Turun toimistollemme asianajoassistenttia

 • Finland

  30-09-2022

   

  Haemme nyt Turun toimistollemme

  ASIANAJOASSISTENTTIA

  kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

  Asianajoassistenttina työskentelet Evershedsin Turun toimistolla avustaen juristejamme mm. konkurssipesiin, perintään, kiinteistö- ja yksityisoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Keskeisiin tehtäviisi kuuluu dokumentaatioliikenteen hoitaminen ja tarvittava yhteydenpito asiakkaisiin, tuomioistuimiin ja viranomaisiin, sisältäen mm. asiakkaan tunnistamisprosessin hoitamisen, toimeksiantojen avaamisen ja esteellisyystiedustelut. Keskeinen osa asianajoassistentin työtä on myös seurata ja kirjata eri tahojen asettamat määräajat sekä hoitaa toimeksiantojen laskutus. Edellä mainittujen tehtävien ohella asianajoassistentti huolehtii toimiston hallinnollisista tehtävistä, kuten puhelin- ja postiliikenteen hoitamisesta.

  Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, missä pääset työskentelemään mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa aidosti kansainvälisessä ympäristössä. Turun toimistollamme työskentelee noin 10 juridiikan eri alojen asiantuntijaa ja töitä tehdään hyvässä yhteishengessä. Työskentelet yhdessä asianajajien ja toisen asianajoassistentin kanssa sekä saat tukea tehtäviisi koko Suomen toimistojen assistenttiryhmältä, joka kokoustaa yhdessä kuukausittain.

  Ketä etsimme?

  Parhaat valmiudet tehtävässä menestymiselle antaa aiempi kokemus vastaavista tehtävistä esimerkiksi asianajotoimistossa, tuomioistuimessa tai lakiasiaintoimistossa, mutta se ei ole välttämätöntä.

  Hakijoilta odotetaan

   

  • Soveltuvaa koulutustaustaa
  • Erinomaisia kirjoitus- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä oppia helposti eri ohjelmien käyttöä ja hallintaa
  • Itsenäistä työskentelyotetta sekä huolellisuutta ja tarkkuutta
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

   

  Katsomme eduksi

   

  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
  • Kokemuksen konkurssipesien hoitoon ja perintään liittyvistä tehtävistä
  • Excelin sekä laskutus- ja asianhallintajärjestelmien osaamisen
  • Ruotsin ja muun kielitaidon

   

  Tehtävässä menestyy parhaiten järjestelmällinen, aikaansaava ja kehittymishaluinen tekijä, joka viihtyy nopeatempoisessa työympäristössä ja tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

  Heräsikö mielenkiintosi?

  Lisätietoja antaa asianajaja, varatuomari Touko Raitis puhelimitse numerosta 040 718 0981 11.10.2022 klo 11-12 tai 13.10.2022 klo 11-12.

  Kiinnostuitko?

  Hae tehtävää rekryjärjestelmämme kautta 19.10.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

   

   

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin