Global menu

Our global pages

Close

Haemme opintojensa loppuvaiheessa olevaa oikeustieteen opiskelijaa Tampereen toimistoomme

 • Finland

  26-10-2018

  Haemme opintojensa loppuvaiheessa olevaa

  oikeustieteen opiskelijaa

  osa-aikaiseen työsuhteeseen Tampereen toimistoomme.

  Tampereen toimistollamme työskentelee noin 10 juridiikan eri alojen asiantuntijaa. Toimistollamme harjoittelijat pääsevät käyttämään osaamistaan laaja-alaisesti erilaisten tehtävien parissa. Tulevan harjoittelijan tehtävien yksi painopiste tulee olemaan työoikeuden alalla.

  Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä reipasta otetta ja aitoa halua ratkaisujen löytämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Edellytämme suomen kielen lisäksi englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa.

  Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua aidosti kansainväliseen asianajomaailmaan ja eri oikeudenaloihin. Harjoittelijana sinulla on mahdollisuus osallistua myös sisäisiin koulutuksiimme.

  Tehtävä on osa-aikainen ja työn määrä on 3-4 päivää viikossa huomioiden opintojen yhteensovittaminen työaikojen kanssa. Sopimus on määräaikainen. Määräaikaisuuden kesto on noin puoli vuotta, sopimuksen mukaan. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

  Jos olet kiinnostunut tehtävästä, toimi nopeasti ja lähetä ytimekäs hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen rekry@eversheds.fi viimeistään 7.11.2018 mennessä ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit oivallinen lisä työyhteisöömme. Liitä mukaan hakemukseen ansioluettelosi sekä opintosuoritusote. Merkitse sähköpostin otsikkoon tieto ”Oikeustieteen ylioppilas / Tampere”. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa tarvittaessa osakas Timo Jarmas sähköpostitse timo.jarmas@eversheds.fi.

   

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin