Global menu

Our global pages

Close

Henrik Sandholm ja Touko Raitis on kutsuttu Eversheds Asianajotoimiston osakkaiksi

 • Finland

  20-05-2022

  Eversheds Asianajotoimisto Oy:n osakaskokous on päättänyt 18.05.2022 kutsua asianajaja Henrik Sandholmin ja asianajaja, varatuomari Touko Raittiin yhtiön osakkaiksi.

  Henrik Sandholm on kokenut neuvonantaja merkittävissä kansainvälisissä ja kotimaisissa yritysjärjestelyissä. Henrik hoitaa myös kiinteistötransaktiota sekä niihin liittyviä vuokrasopimus- ja muita järjestelyjä. Hän on asiantuntija energia-alan järjestelyissä ja toimeksiannoissa, erityisesti uusiutuvaan energiaan liittyen.

  Touko Raittiilla on mittava kokemus erikokoisista konkurssi- ja saneerausmenettelyistä; hän hoitaa laaja-alaisesti yritysten insolvenssijuridisia toimeksiantoja sekä tehtävään määrättynä pesänhoitajana tai selvittäjänä että tiimin jäsenenä maamme merkittävimmissä insolvenssimenettelyissä. Hän avustaa yritys- ja yksityisasiakkaita säännöllisesti riita-asioissa tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyissä sekä sovitteluissa.

  Touko ja Henrik ovat molemmat tulleet Evershedsin palvelukseen jo uransa alkuvaiheessa ja edenneet Specialist Counseleiksi. Touko on toiminut Turun toimiston vetäjänä vuoden 2020 alusta.

  Olen erittäin iloinen voidessani kertoa uusista osakasvalinnoista. Molemmat ovat tehneet hienoa ja pitkäjänteistä työtä asiakkaidemme hyväksi useita vuosia. Toukon ja Henrikin osakkuudet edustavat jatkuvuutta ja toisaalta aidon tiimityön ja jatkuvan kehittämisen ja kehittymisen merkitystä. On hienoa, että he haluavat jatkaa toimistomme kehittämistä osakkaina”, kommentoi toimitusjohtaja Jari Salminen.

  Arvostan pitkäaikaisilta kollegoilta saamaani luottamusta. Haluan jatkossakin tuottaa asiakkaillemme korkealaatuista palvelua ammattitaitoisten kollegoideni kanssa. Yrityskauppamarkkina on viime aikoina ollut ennätyslukemissa, ja toimistomme transaktiotiimi on Suomen markkinoilla kärkipäässä. Energia-alalla ja erityisesti uusiutuvan energian alueella kehitys on ollut nopeaa ja tulee entisestään kiihtymään. On hienoa olla mukana kehittämässä toimistoa pitkällä tähtäimellä tässä haastavassa ja nopeatempoissa ajassa”, toteaa Henrik Sandholm. 

  Olen saanut olla mukana toimistomme kehityksessä ja kasvamassa itse asiantuntijana jo yhdeksän vuotta. Tuntuu erittäin hienolta ottaa uusi askel eteenpäin urallani Evershedsillä. Olen kiitollinen asiakkaiden ja kollegoiden luottamuksesta. Uskon toimistomme kehittyvän ja vastaavan muuttuvan maailman tarpeisiin. Toimistomme tulevana osakkaana pääsen osaltani varmistamaan, että toimistomme tuottaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja on samalla erinomainen työnantaja kaikille työntekijöille”, sanoo Touko Raitis.

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin