Global menu

Our global pages

Close

Junior ja Senior Legal Trainee -positioita Helsingin toimistolle

 • Finland

  20-10-2022

  Haemme nyt Helsingin toimistollemme oikeustieteen opiskelijoita

  Junior Legal Trainee ja Senior Legal Trainee -positioihin

  tukemaan juristejamme eri juridiikan alan tehtävissä.

  Helsingin toimistolla työskentelee noin 110 juridiikan eri alojen ja hallinnon asiantuntijaa. Toimistollamme harjoittelijat pääsevät käyttämään ja kerryttämään osaamistaan laaja-alaisesti erilaisten tehtävien parissa. Junior Legal Trainee -vaiheessa työtehtäviin kuuluu erilaiset toimistotehtävät kuten mapitus ja skannaus, lähettitehtävät, litterointi, soittotehtävät viranomaisiin ja tuomioistuimiin, iltatuuraus toimiston vastaanotossa, ja käännöstyöt. Senior Legal Trainee -vaiheessa harjoittelijat osallistuvat nimettyjen osaamistiimien toimintaan ja tehtävänkuva koostuu monipuolisista selvitys- ja tiedonhakutehtävistä, asiakirjojen laatimisesta, oikeuskäytännön ja lainsäädännön seuraamisesta ja muutoksista raportoimisesta. Oikkaritiimimme on kuitenkin erittäin tiivis ja yhtenäinen ja työnjako on joustava. Meille on tärkeää, että jo Junior Legal Traineemme osallistuvat esimerkiksi selvitystehtäviin ja muihin avustaviin lakitehtäviin.

  Tehtävä on osa-aikainen 2-3 päivää viikossa ja opintojen yhteensovittaminen työaikojen kanssa on meille erityisen tärkeää. Trainee-polkumme on jaettu kahteen osaan opintojen edistymisen mukaan. Työsopimukset solmitaan junior- ja senior-vaiheissa erikseen, mutta usein työsuhteet jatkuvat nuoremmasta vanhempaan oikkariin asti.

  Ketä etsimme?

  Etsimme joukkoomme opintojen eri vaiheissa olevia tulevaisuuden timantteja. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä reipasta otetta ja aitoa halua ratkaisujen löytämiseen. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta, asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä suomen kielen lisäksi englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Lisäksi ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

  Kiinnostuitko?

  Jätä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi rekrytointijärjestelmämme kautta 9.11.2022 mennessä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Legal Trainee Josefina Lind numerosta 010 6841300 3.11.2022 ja 4.11.2022 klo 10.00-12.00.

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin