Global menu

Our global pages

Close

Haemme Helsingin toimistoomme osa-aikaiseen työsuhteeseen kahta opintojen alkuvaiheen oikeustieteen ylioppilasta

 • Finland

  14-08-2019

  Haemme Helsingin toimistoomme osa-aikaiseen työsuhteeseen kahta opintojen alkuvaiheen oikeustieteen ylioppilasta

  Junior legal trainee -tehtävään

  Tehtävä sisältää monipuolisia ja vaihtelevia toimistotehtäviä sekä lakimieshenkilöstömme avustamista. Osa-aikaisen työn määrä on 1-2 päivää viikossa huomioiden opintojen yhteensovittaminen joustavasti työaikojen kanssa. Sadan lakimiehemme avustaminen niin ulkomaisten kuin kotimaisten yritysten toimeksiannoissa tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua aidosti kansainväliseen asianajomaailmaan ja työskennellä eri oikeudenalojen parissa. Harjoittelijamme voivat osallistua sisäisen Eversheds Akatemiamme koulutustarjontaan.

  Edellytämme suomen ja ruotsin kielen lisäksi englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Muu kielitaito on kansainvälisessä työympäristössämme ehdottomasti plus. Odotamme harjoittelijoiltamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellista työskentelyotetta, asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä innostusta oppia uutta osana mahtavaa oikkaritiimiämme.

  Jos kiinnostuit, toimi nopeasti ja lähetä ytimekäs hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen rekry@eversheds.fi viimeistään 25.8.2019 mennessä. Liitä mukaan hakemukseen ansioluettelosi sekä opintosuoritusote, josta käy ilmi suoritetut opintopisteet. Nimeä sähköpostisi otsake ”Nuorempi oikeustieteen ylioppilas”. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin