Global menu

Our global pages

Close

Olemme tänäkin vuonna mukana tukemassa Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyä

 • Finland

  02-03-2023

  Sponsoroimme myös tänä vuonna Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 7.–15. heinäkuuta 2023.

  Varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa kerätyistä varoista saadaan lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtevät mukaan hankkeen sponsoreiksi.

  ”Yksi arvoistamme on yhteistyö. Team Rynkebyn hyväntekeväisyyspyöräily on yhteistyötä mitä suurimmassa määrin. Oli siten helppo tehdä päätös tuen jatkamisesta”, kertoo toimitusjohtaja Jari Salminen.

  Viime vuonna ensimmäistä kertaa Team Rynkebyn joukkueessa polkenut Associate Else Leppänen on mukana myös tänä vuonna.

  ”Olen mukana Team Rynkebyn matkassa nyt toista kauttani ja ajan Helsingin joukkueessa. Ensimmäiseltä kaudelta käteen jäi maantiepyöräilyharrastus, johon rakastuin täysillä, liuta uusia ihania ystäviä sekä upea kokemus matkan huipentumisesta heinäkuussa Pariisiin. Päätös lähteä mukaan toiselle kaudelle oli helppo”, kertoo Else.

  ”Team Rynkebyssä yhdistyy kolme itselleni merkityksellistä asiaa: hyvän tekeminen muille, treenaaminen ja yhteisöllisyys. Pidän tärkeänä tukea vakavasti sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään, ja haluan pitää itsestäni huolta, jotta voin olla apuna myös muille”, Else jatkaa.

  Tänä vuonna Team Rynkebyhyn osallistuu yli 2 000 pyöräilijää. Joukkueita on yhdeksästä maasta.

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin