Global menu

Our global pages

Close

Etsimme Marketing Executivea Helsingin toimistollemme

 • Finland

  24-08-2020

  Vahvistamme markkinointi- ja viestintätiimiämme ja haemme yhteistyökumppanimme kanssa

  Marketing Executivea

  vastaamaan monipuolisista markkinoinnin asiantuntijatehtävistä. Tehtävä on vakituinen.

  Tehtävässä vastuullesi kuuluvat digitaalisen markkinoinnin kehittäminen, yhtiömme verkkosivustojen ja somen monipuolinen hyödyntäminen. Muut myynnin ja markkinoinnin järjestelmät ja pilvipalvelut, kuten CRM, sähköpostimarkkinointi- ja tapahtumahallintaohjelmistot ovat osa tehtävässä hyödynnettäviä työkaluja.

  Lisäksi vastaat sinulle nimettyjen oikeudenalaryhmien asiakastyötä tukevista markkinointitoimenpiteistä ja niiden suunnittelusta, kampanjoista, tapahtumista, markkinointimateriaalien ja julkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta ja päivittämisestä. Tehtävässä noudatetaan graafisen ohjeistomme mukaista yhtenäistä linjaa sekä työskennellään ulkoisten sidosryhmien yhteistyökumppanina. Monipuolisen tehtävän myötä esiintyminen sisäisissä ja ulkoisissa tilaisuuksissa sekä erilaiset tiedotustehtävät ovat luonteva osa tehtävää.

  Etsimällämme tähdellä on kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi asiantuntijapalvelujen markkinoinnissa kotimaassa ja ulkomailla, sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii asiantuntemusta eri verkkosivusto-ohjelmista ja julkaisujärjestelmistä ja -alustoista, kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmista (PhotoShop, InDesign) sekä vahvaa digitaalisen markkinoinnin asiantuntemusta.

  Etsimme markkinoinnin moniottelijaa, jolle hektinen työtahti ja vaihtelevat työpäivät ovat positiivisia tekijöitä työpäivässä. Englannin ja suomen kielen erinomainen osaaminen, O365-ohjelmien erittäin hyvä hallinta sekä hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömiä.

  Valitulle tarjoamme paitsi mukavat työkaverit niin myös vastuullisen tehtävän viihtyisässä työympäristössä, hyvät työsuhde-edut, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden olla toteuttamassa tulevaisuuden kehittyviä palveluja.

  Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Annemari Kovalainen 25.8. klo 13-15.00

  Tee hakemuksesi ja lähetä CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 28.8.2020 Eezy Personnelin sivujen kautta.

   

   

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin