Global menu

Our global pages

Close

Rekrytoimme Helsinkiin oikeustieteen opiskelijoita Junior- ja Senior Legal Trainee -tehtäviin

 • Finland

  13-12-2019

  Eversheds Sutherland on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Suomessa olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Eversheds Sutherlandin muodostavat 69 toimistoa ja yli 4500 ammattilaista, jotka toimivat 34 eri maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Suomessa toimimme Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Turussa ja Tampereella sekä Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa kaikkiaan yli 200 hengen voimin.

  Haemme Helsingin toimistollemme osa-aikaiseen työsuhteeseen opintojen keski- ja loppuvaiheen oikeustieteen ylioppilaita Senior Legal Trainee -tehtävään ja opintojen alkuvaiheen opiskelijoita Junior Legal Trainee -tehtävään.

  Senior legal trainee

  Tehtävä sisältää monipuolisia toimeksiantoja, lakimieshenkilöstömme avustamista ja erilaisia selvitystehtäviä. Vanhemmat harjoittelijat sijoittuvat kahteen eri oikeudenalatiimiin. Kerrothan hakemuksessasi oman oikeudenalakiinnostuksesi ja mainitse, jos olet jo ehtinyt kartuttaa osaamistasi vastaavissa tehtävissä.

  Osa-aikaisen työn määrä on 2-3 päivää viikossa huomioiden opintojen yhteensovittaminen joustavasti työaikojen kanssa. Monipuoliset tukitehtävät yritysten toimeksiannoissa tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua asianajomaailmaan ja työskennellä eri oikeudenalojen parissa.

  Edellytämme suomen ja ruotsin kielen lisäksi englannin kielen erinomaista hallintaa. Muu kielitaito on kansainvälisessä työympäristössämme eduksi. Odotamme vanhemmilta harjoittelijoiltamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, johdonmukaista ja aloitteellista työskentelyotetta, vastuullisuutta ja asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä aitoa innostusta kehittyä asianajoalan tehtävissä.

  Jos kiinnostuit, toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi viimeistään 15.1.2020 rekrytointisivujemme kautta. Liitä mukaan hakemukseen opintosuoritusotteesi, josta käy ilmi suoritetut opintopisteet. Voit halutessasi liittää mukaan myös muita hakudokumentteja, kuten ansioluettelon ja/tai hakemuskirjeen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Junior legal trainee

  Tehtävä sisältää monipuolisia ja vaihtelevia toimistotehtäviä sekä lakimieshenkilöstömme avustamista. Osa-aikaisen työn määrä on 2-3 päivää viikossa huomioiden opintojen yhteensovittaminen joustavasti työaikojen kanssa. Monipuoliset tukitehtävät mm. kansainvälisissä toimeksiannoissa tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua asianajomaailmaan ja työskennellä eri oikeudenalojen parissa.

  Toivomme suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen hallintaa. Muu kielitaito on kansainvälisessä työympäristössämme ehdottomasti plus. Odotamme harjoittelijoiltamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellista työskentelyotetta, asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä innostusta oppia uutta osana mahtavaa oikkaritiimiämme.

  Jos kiinnostuit, toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi viimeistään 15.1.2020 rekrytointisivujemme kautta. Liitä mukaan hakemukseen opintosuoritusotteesi, josta käy ilmi suoritetut opintopisteet. Voit halutessasi liittää mukaan myös muita hakudokumentteja, kuten ansioluettelon ja/tai hakemuskirjeen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

  The world’s your oyster
  Create the career you want, where you want

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin