Global menu

Our global pages

Close

Rekrytoimme Kiinteistöt- ja Riidanratkaisu-ryhmiimme lakimiehiä

 • Finland

  14-12-2018

   

  Liiketoimintamme kasvaessa haemme Kiinteistöt- ja Riidanratkaisu-ryhmiimme

   

  ASSOCIATE-lakimiehiä 

  Oletko kiinnostunut työskentelemään kiinteistötransaktioissa sekä kehittymään muissa laajan kiinteistöt, rakentaminen ja ympäristö –oikeudenalaryhmämme toimeksiannoissa? Kiinteistötransaktioissa tehtävät ovat mm. Legal Due Diligence –tarkastuksia ja transaktioasiakirjojen laadintaa ja hallinnointia. Odotamme hakijoilta vähintään 1-3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Aiempi työkokemus nopeatempoisesta ja tavoitteellisesta työskentelystä luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen.

  ASSOCIATE ja SENIOR ASSOCIATE -lakimiehiä

  Omaatko jo kokemusta asianajoalasta ja olet kiinnostunut avustamaan asiakkaitamme riita- ja rikosasioissa? Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme avustaminen riita-asioissa sekä yleisissä tuomioistuimissa että välimiesmenettelyissä. Lisäksi avustat asiakkaitamme talousrikosjutuissa. Tehtävä edellyttää 3-6 vuoden aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mieluiten asianajotoimistosta sekä kokemusta salityöskentelystä että itsenäisestä asiakasyhteistyöstä. Suoritettua asianajotutkintoa pidämme etuna.

  Tehtäviin valittavilta odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja huolellista työotetta. Kansainvälisen toimistomme toimeksiannoissa vahva englannin kielen taito on edellytyksenä ja ruotsin kielen taito sekä kiinteistötransaktiojuristin osalta myös saksan kielen taito on eduksi. Ennen kaikkea arvostamme tinkimätöntä innostustasi kehittyä tehtävässä huippuasiantuntijaksi.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, työsuhde-edut, viihtyisän työympäristön ja laajat kehittymismahdollisuudet. Lisätietoja tehtävistä antavat Kiinteistöryhmässä osakas, asianajaja Pekka Kokko, puh. 0500 708 240 sekä tiistaina 18.12. klo 14-16 että keskiviikkona 19.12. klo 14-16, ja Riidanratkaisu-ryhmässä osakas, asianajaja Niina Mickelsson, puh. 050 382 1677 sekä maanantaina 17.12. klo 10-12 että torstaina 20.12. klo 10-12.

  Hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi pyydämme lähettämään tehtävästä riippuen otsikolla ”Associate” tai ”Senior Associate” sähköpostitse rekry@eversheds.fi 31.12.2018 mennessä.

  Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa: LinkedIn – Eversheds Sutherland Finland ja Twitter - @ESlaw_FIN

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin