Global menu

Our global pages

Close

Sampsa Kataja uusiin tehtäviin

 • Finland

  11-01-2019

  Eversheds Asianajotoimisto Oy:ssä vuodesta 2015 osakkaana toiminut Porin toimiston vetäjä Sampsa Kataja on siirtymässä uusiin tehtäviin Eversheds Asianajotoimiston palveluksesta maaliskuusta 2019 alkaen.

  Eversheds Asianajotoimisto palvelee jatkossa Porin ja Satakunnan talousalueen asiakkaita muista Suomen toimistoista käsin; yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa.

  ”On ollut hienoa olla osa Eversheds Sutherlandin kansainvälistä asianajotoimintaa ja palvella toimiston asiakkaita Satakunnan alueella. Nyt olen kuitenkin siirtymässä uudenlaisien haasteiden pariin”, kommentoi Sampsa Kataja.

  ”Eversheds Asianajotoimisto kiittää Sampsa Katajaa yhtiön hyväksi tehdystä työstä, ja toivotamme hänelle menestystä tulevissa tehtävissä. Tällä hetkellä asianajajamme Kimmo Suominen hoitaa toimeksiantoja Porissa ja muutoin avustamme asiakkaita Porin ja Satakunnan alueella jatkossa Turun ja Helsingin toimistojemme kautta”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Jari Salminen.

  Lisätietoja antaa

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin