Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Solutive Oy:n osakkeenomistajien neuvonantajana

 • Finland

  06-11-2020

  Toimimme Solutive Oy:n osakkeenomistajien neuvonantajana osakekaupassa, jossa Solutive Oy:n koko osakekanta myytiin Cybercom Finland Oy:lle. Solutive Oy siirtyy kaupan myötä osaksi Cybercom Finland Oy:n organisaatiota.
   
  Ohjelmistokehitykseen erikoistunut IT-palveluyritys Cybercom Finland Oy on osa pohjoismaista konsernia ja on julkisen pilven palveluissa korkean tason kumppani Microsoftin ja AWS:n kanssa. Cybercom työllistää 1.300 työntekijää 5 eri maassa. Data-analytiikan huippuasiantuntija Solutive Oy on vastaavasti yksi Euroopan johtavista Tableau- ja Alteryx- teknologiaosaajista. Kyseiset data-analytiikan ohjelmistot ovat osa yhtiön dataosaamisen palveluita, joihin sisältyvät analytiikan käyttöönotto, koulutus, konsultointi, datastrategia ja edistynyt analytiikka.
   
  Yhdistyminen vastaa asiakasyritysten voimakkaasti kasvavaan tarpeeseen luoda kilpailuetua ja tehokkuutta liiketoimintalähtöisen datan hyödyntämisen kautta. Yritys on yhdistymisen myötä jatkossa merkittävä AWS-, Azure-, Tableau- ja Snowflake-osaaja Suomessa.

  Toimeksiannon hoitamisesta vastasivat asianajaja, osakas Antti Husa ja KTM, Senior Advisor Antti Liimatainen

  Lisätietoa yhtiöstä: Cybercom Oy:n kotisivuilta

   

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin