Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Arkkitehdit Soini & Horto Oy:n ja sen emoyhtiön KSH Investment Oy:n osakkeenomistajien neuvonantajana yrityskaupassa

 • Finland

  16-09-2021

  Päämiehemme ovat myyjinä allekirjoittaneet kauppakirjan KSH Investment Oy:n ja sen tytäryhtiön Arkkitehdit Soini & Horto Oy:n osakekannan myymisestä Intera Partnersin hallinnoimalle yhtiölle. Päämiehet tekevät takaisinsijoituksen yhtiöön, joka syntyy alla kuvatun uuden kokonaisuuden tuloksena.

  Samanaikaisesti allekirjoitettiin myös kaksi muuta kauppakirjaa Aihio Arkkitehdit Oy:n ja Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy:n osakkeiden ostosta. Näin muodostuu Suomen suurin arkkitehtitoimisto ARCO Architecture Company. Yhdistymisen mahdollistajana toimii Intera Partners.

  Toimeksiannon päävastuussa ovat osakas Johan Wesander ja Senior Advisor Antti Liimatainen. Tiimin muihin jäseniin kuuluvat analyytikko Max Tarkkala, analyytikko Santeri Vaattovaara, osakas Vesa Kokko, osakas Torsti Lakari, Junior Associate Petteri Karjalainen, osakas Antti Husa ja Associate Linda Miettinen.

  Lue täältä lisää (suomeksi).

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin