Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Netello Systems Oy:n neuvonantajana järjestelyssä, jossa yhtiön osakkeenomistajat myivät 60 % yhtiön osakekannasta Alma Media Oyj:lle

 • Finland

  16-04-2021

  Toimimme Netello Systems Oy:n neuvonantajana järjestelyssä, jossa yhtiön osakkeenomistajat myivät 60 % yhtiön osakekannasta Alma Media Oyj:lle. Toimeksiantomme kattaa kokonaisvaltaisen yritysjärjestelyn sisältäen sekä juridisen että kaupallisen neuvonannon palvelut asiakkaallemme. Kauppahintaa ei ole julkistettu.

  Netello Systems Oy tarjoaa PK-yrityksille digitaalisia markkinoinnin ratkaisuja ja siihen liittyviä palveluita, kuten myyntiprosessia tehostavaa konversio-optimointia, hakukonemarkkinointia (SEM) sekä verkkosivustojen uudistus- ja kehitystyötä.

  Alma Media Oyj on monikanavainen mediayhtiö, jonka tarjoamat tuotteet ovat johtavia media- ja palvelubrändejä. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Yhtiön liiketoimintaan kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen.

  Järjestelyn myötä Netello Systems Oy ja Alma Median keskitetty mediamyynnin organisaatio Alma Mediaratkaisut laajentavat yhteistyötään pienten ja keskisuurten yritysten markkinoilla. Lue lisää Alma Media Oyj:n tiedotteesta sekä Netello Systems Oy:n tiedotteesta.

  Järjestelyn juridisen neuvonannon tiimiä johti Partner Antti Husa. Kaupallisen neuvonannon vastuuhenkilönä toimi Senior Advisor Antti Liimatainen. Tämän lisäksi tiimiin kuuluivat Tiina Koivisto ja Max Tarkkala.

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin