Global menu

Our global pages

Close

Toimimme POP Pankin neuvonantajana uuden peruspankkijärjestelmän hankkimisessa ja Samlink-osakkeiden myynnissä

 • Finland

  25-01-2019

  Toimimme POP Pankki –ryhmän juridisena neuvonantajana sen uuden peruspankkijärjestelmän hankkimisessa ja siihen liittyvästä Samlink-osakeomistuksen myynnissä. Uudeksi järjestelmäksi valittiin Temenoksen T24-ohjelmisto. Samlinkin osakkeet ostaa ja järjestelmätoimituksesta vastaa yhdysvaltalainen Cognizant, joka kuuluu maailman johtaviin digitaalisten palvelujen tarjoajiin.

  Sopimus järjestelmätoimituksesta allekirjoitettiin 23.1.2019. Osana järjestelyä Cognizant ostaa 100 prosenttia Samlinkin osakkeista. Osakekaupan toteutus vaatii vielä Työ- ja elinkeinoministeriön hyväksynnän sekä Finanssivalvonnan tarkastuksen Suomessa ja Ruotsissa.

  Kokonaisjärjestelyssä mukana olleet POP Pankki, Oma Säästöpankki ja Säästöpankkiryhmä toteuttavat tätä peruspankkijärjestelmiensä uudistusta yhteistyössä tavoitteenaan digitaalisten palvelujen tehokas kehittäminen.

  Järjestelmähanke tukee POP Pankki –ryhmän strategista tavoitetta vastata finanssialan murrokseen ja asiakkaiden odotuksiin kehittämällä palveluita ja asiakaskokemusta digitalisaation avulla.

  POP Pankin tiedote aiheesta

   

  POP Pankit ovat asiakkaitaan varten perustettuja osuuskuntamuotoisia pankkeja, joilla tutkimusten mukaan on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat ja paras asiakaspalvelu. POP Pankki -ryhmään kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkiliitto osk. www.poppankki.fi

  Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) on yksi maailman johtavista palveluyrityksistä, joka muuttaa asiakkaidensa liiketoimintaa, toiminta- ja teknologiamalleja digitaaliselle aikakaudelle sopiviksi. Cognizant, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, on sijalla 195 Fortune 500 -listauksessa ja sijoittuu jatkuvasti hyvin maailman arvostetuimpien yhtiöiden listauksissa.

  Lisätietoja antaa

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin