Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Sininen Meteoriitti Oy:n juridisena neuvonantajana konsultointiliiketoiminnan myynnissä

 • Finland

  24-09-2020

  Toimimme Sininen Meteoriitti Oy:n juridisena neuvonantajana sen myytyä konsultointiliiketoimintansa Valtti Kumppanit Oy:lle syyskuussa. Lue alta Valtin ja Sinisen Meteoriitin tiedote aiheesta.

  Valtti Kumppanit Oy ja Sininen Meteoriitti Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminnan myynnistä Valtille

  Valtti-konserni on kasvava asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluita tietoturvallisen ja tuottavan digitaalisen työympäristön tueksi. Kaupan jälkeen konserni työllistää kaikkiaan n. 200 ammattilaista neljällä eri paikkakunnalla.

  Liiketoimintakauppa tuo yhteen kahden toisiaan täydentävän yrityksen toiminnat, vahvistaa Valtin tarjoamaa Microsoft-ekosysteemin asiantuntijapalveluissa ja tukee Valtin kasvustrategiaa.

  Kaupan myötä Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta tulee osaksi Valttia itsenäiseksi liiketoiminnakseen. Myös Valo Digital Workplace -tuoteperheen jälleenmyynti Suomessa siirtyy Valtille.

  Sininen Meteoriitti, josta konsultointiliiketoiminta irtautuu, tulee keskittymään aiempaa voimakkaammin Valo -tuoteperheen kehitykseen ja kansainväliseen laajentumiseen. ”Valo toimii maailmanlaajuisesti jälleenmyyntiverkostonsa kautta ja siirtyy nyt noudattamaan tätä strategiaa myös Suomessa”, kommentoi Sinisen Meteoriitin hallituksen puheenjohtaja Ossi Pohjola. Yhteistyömme tulee kuitenkin jatkumaan erittäin tiiviinä Sinisen Meteoriitin ja Valtin välillä.

  ”Valtin ja Sinisen Meteoriitin toisiaan täydentävä tarjoama antaa erinomaisen lähtökohdan asiakkaidemme palvelemiselle entistä kokonaisvaltaisemmin. Haluamme auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintansa sekä tukea asiakkaidemme riskin- ja kustannustenhallintaa, tuottavuutta ja jokapäiväistä työskentelykokemusta. Tavoitteenamme on muodostaa kasvava huippuosaajien tiimi sekä luoda yhdessä paras mahdollinen tarjoama ja palvelumalli tukemaan kannattavaa kasvua”, sanoo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin