Global menu

Our global pages

Close

Toimimme Virian juridisena neuvonantajana sen ostaessa Spellpoint Oy:n

 • Finland

  25-02-2019

  Toimimme juridisena neuvonantajana yrityskaupassa, jossa tieto- ja turvateknologian toimittaja Viria osti 100 % Spellpoint Group Oy:n osakekannasta sen yksityishenkilöosakkailta. Spellpoint Group Oy (SGOY) omistaa kokonaisuudessaan Spellpoint Oy:n, joka on erikoistunut identiteetin- ja pääsynhallinnan palveluiden tuottamiseen. Viria tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista turvallisuutta, joka suojaa sekä verkon kautta että reaalimaailmasta tulevilta uhilta. Spellpointin osto täydentää Virian palveluvalikoimaa ja vahvistaa Virian kokonaisturvallisuuden tarjoomaa keskeisellä kyberturvan osa-alueella.

   

  Viria on digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden, tiedonhallinnan ja digitaalisten palveluiden vahva asiantuntija. Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Security Oy, Aureolis Oy, Bitfactor Oy, Hibox Systems Oy, Tansec Oy ja Spellpoint Oy. Virian liikevaihto vuonna 2017 oli 88 miljoonaa euroa ja henkilöstöä sillä on noin 660.

  Spellpoint on IAM-palveluihin keskittynyt digitalisaation turvaaja. Spellpointin asiakkaina on monia tunnettuja suomalaisia pörssiyrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita. Spellpointin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 3 miljoonaa euroa ja henkilöstöä sillä on 26.

  Lisätietoja antaa

  Disclaimer:

  Tämä informaatio on vain suuntaa-antavaa eikä korvaa oikeudellista neuvontaa. Katso kaikki ehdot sivuiltamme

  < Takaisin