Global menu

Our global pages

Close
Tiina Koivisto, Specialist Counsel

Tiina Koivisto

Specialist Counsel

Asianajaja, Specialist Counsel

tiina.koivisto@eversheds.fi

+358 10 684 1515

+358 40 900 2039

Suomi

vCard

Kielet

Suomi, englanti, ruotsi, saksa ja ranska

Toimialueilla

  • Yritysjärjestelyt
  • Kansainvälinen kauppa ja sopimukset
  • Sopimusoikeus
  • Yhtiöoikeus
  • IPR
  • Lisensiointi

Tiina toimii neuvonantajana yritysjärjestelyihin sekä kansainväliseen kauppaan ja sopimusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Tiinalle on kertynyt 15 asianajovuotensa aikana runsaasti kokemusta liiketoimintojen ja konsernirakenteiden uudelleenjärjestelyistä, osake- ja liiketoiminnan kaupoista sekä ulkomaantoimintojen suunnittelusta, toteuttamisesta ja niihin liittyvistä sopimuksista.

Sopimusoikeuden alalta Tiinan kokemus on laajaa ja hän on mm. avustanut osapuolia osakassopimusten, franchising-sopimusten, kauppasopimusten, lisenssisopimusten ja suunnittelusopimusten laadinnassa ja neuvotteluissa.

Lisäksi Tiina on erikoistunut erilaisten immateriaalioikeudellisten toimeksiantojen hoitamiseen. Tiinalla on kokemusta ja osaamista tavaramerkki-, teknologiansiirto-, lisensiointi-, liikesalaisuus-, know-how- ja toiminimiasioista.

Tiina Koivisto toimii neuvonantajana yritysjärjestelyihin sekä kansainväliseen kauppaan ja sopimusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Hänellä on runsaasti kokemusta liiketoimintojen ja konsernirakenteiden uudelleenjärjestelyistä, osake- ja liiketoiminnan kaupoista sekä ulkomaantoimintojen suunnittelusta, toteuttamisesta ja niihin liittyvistä sopimuksista. Sopimusoikeuden alalta Tiinan kokemus on laajaa ja hän on mm. avustanut osapuolia osakassopimusten, franchising-sopimusten, kauppasopimusten, lisenssisopimusten ja suunnittelusopimusten laadinnassa ja neuvotteluissa. Lisäksi Tiina on erikoistunut erilaisten immateriaalioikeudellisten toimeksiantojen hoitamiseen. Tiinalla on kokemusta ja osaamista tavaramerkki-, teknologiansiirto-, lisensiointi-, liikesalaisuus-, know-how- ja toiminimiasioista.

Tiina työskentelee Tampereen toimistollamm
Tiina työskentelee Tampereen toimistollamme.