Global menu

Our global pages

Close
Jari Salminen, Managing Partner

Jari Salminen

Toimitusjohtaja, osakas

Asianajaja, varatuomari

jari.salminen@eversheds.fi

+358 10 684 1651

+358 40 900 2540

Suomi

vCard

Kielet

Suomi, englanti

Toimialueilla

  • Yrityssaneeraukset ja konkurssit
  • Turnaround-järjestelyt
  • Riitojen ratkaisu
  • Yritysjärjestelyt

Toimitusjohtaja Jari Salminen on yksi Evershedsin Helsingin toimistossa toimivista osakkaista. Hänen erityisosaamiseensa kuuluvat yrityssaneeraukset, konkurssit, turnaround-järjestelyt, riitojen ratkaisu sekä yritysjärjestelyt.

Jari on 25 vuoden ajan toiminut yrityssaneerausten selvittäjänä ja konkurssipesien pesänhoitajana muun muassa teknologiateollisuuden, kaupan alan, kuljetusalan, rakentamisen ja erilaisten palvelujen tuottajien toimialoilla. Jari on toiminut neuvonantajana laajoissa toimialajärjestelyissä, joihin on liittynyt erilaisia yhtiöoikeuteen ja insolvenssioikeuteen liittyviä yritysjärjestelyjä. Erilaiset turnaround-järjestelyt, joihin liittyy rahoituksen ja sopimussuhteiden uudelleen järjestely, ovat Jarin erityisosaamista. Jari toimii asiamiehenä laajoissa oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä.

Jari on toiminut muun muassa Talvivaara Sotkamo Oy:n konkurssipesän julkisselvittäjänä, Tecnotree Oyj:n ja Kristina Cruises Oy:n yrityssaneerauksien selvittäjänä sekä Finnprotein Oy:n konkurssipesän pesänhoitaja.

Jari on rankattu Band 1 -kategoriaan Chambers Europe –julkaisussa.

Chambers Europe 2018, Restructuring/Insolvency:
"Jari Salminen is endorsed for his 'superior subject matter expertise' and rises to the top band this year following excellent market recommendation. Interviewees highlight his 'ability to get through to the other side in difficult negotiations' and 'great communication skills.'"

Jari työskentelee Helsingin toimistollamme.

undefined