Global menu

Our global pages

Close
Sirkka Terho, Partner

Sirkka Terho

Osakas

Asianajaja, varatuomari

sirkka.terho@eversheds.fi

+358 10 684 1675

+358 10 684 1700

+358 40 671 7701

Suomi

vCard

Kielet

Suomi, englanti ja ruotsi

Toimialueilla

  • Kiinteistöt
  • Yhtiöoikeus
  • Sopimusoikeus
  • Kiinteistösijoitukset
  • Kiinteistötransaktiot

Sirkka Terholla on pitkäaikainen kokemus kiinteistöjuridiikasta ja hän toimii yhtenä Kiinteistöt, Rakentaminen ja Ympäristö –ryhmämme vetäjistä. Hän on perehtynyt kiinteistökaupan, rakentamisen, vahingonkorvauksen, yhtiöhallinnon, kiinteistöliiketoiminnan ja vuokrauksen erityiskysymyksiin. Hän tuntee kansainvälisessä kiinteistösijoitusympäristössä toimivan yhtiön ja sen hallinnoimien kiinteistörahastojen tarpeet ja toimintatavat. Sirkalla on vahva kokemus myös kauppakeskustoimintaan liittyvistä kysymyksistä. Hän on hyvin perehtynyt myös asunto-osakeyhtiöiden toimintaan ja kiinteistöjen kunnossapidon vastuukysymyksiin.

Uransa aikana Sirkka on toiminut neuvonantajana kotimaisissa ja kansainvälisissä kiinteistötransaktioissa sekä sopimusasioissa. Sirkka on neuvonut monissa energiaan liittyvissä asioissa mukaan lukien myös puhtaan energian projektit. Hän on toiminut asiamiehenä käräjäoikeudessa, maaoikeudessa ja hallintotuomioistuimissa. Asiamiestehtäviin on kuulunut muun ohessa ympäristöoikeudellisten asioiden hoitamista. Lisäksi hän on osallistunut vaativiin sopimusneuvotteluihin menestyksekkäästi.

Sirkka on esiintynyt tiedotusvälineissä kiinteistöjuridiikan asiantuntijana ja luennoinut aiheeseen liittyvistä kysymyksistä. Hän on myös toiminut kiinteistöjuridiikan asiantuntijana kansainvälisissä projekteissa. Sirkka Terhoa on suositeltu useina vuosina Legal 500:ssa sekä alueilla Dispute Resolution että Real Estate and Construction. Euromoney´n Expert Guides on huomioinut Sirkan useina vuosina julkaisuissa Rising Stars ja viimeksi Real Estate.

Sirkka työskentelee Helsingin toimistollamme