Global menu

Our global pages

Close
Johan Wesander, Partner

Johan Wesander

Osakas

Asianajaja, osakas

Kielet

Suomi, englanti ja ruotsi

Toimialueilla

  • Yrityskaupat- ja järjestelyt
  • Yhtiöoikeus
  • Kaupalliset sopimukset
  • Kansainvälinen kauppa ja sopimukset
  • Kiinteistöt

Johan on osakas yritysjärjestely- ja yhtiöoikeusryhmässämme, ja hän on erikoistunut kotimaisiin ja kansainvälisiin transaktioihin ja yhtiöoikeuteen liittyviin kysymyksiin. Johanin transaktiokokemus on keskittynyt vahvasti rajat ylittäviin järjestelyihin. Hän avustaa asiakkaita myös monenlaisissa kaupallisiin sopimuksiin liittyvissä asioissa (muun muassa vuokrasopimuksissa) ja on yhtiömme Head of Corporate Secretarial Services.

Johanin keskeisiin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa monikansallinen yhtiö, jota Johan avustaa pääasiassa kiinteistökaupoissa, ulkomaalainen rahoitusyhtiö, jota Johan avustaa yhtiön moninaisissa lakiasioissa Suomessa, myös oikeudenkäynneissä, sekä monikansallinen teknologiayhtiö, jota Johan palvelee M&A-, yritysoikeudellisissa ja taloudellisissa toimeksiannoissa.

Johan on ollut komennuksella Eversheds Sutherlandin Ruotsin toimistolla vuonna 2017 ja rahoitussektorin asiakkaalla vuonna 2016.

Johanin erikoisuutena on laaja kokemus taidemaailmasta ja kattava tietämys modernista ja nykytaiteesta joka ilmenee mm. Johanin työskenneltyä Kansallisgalleriassa (Ateneum) oppaana.

Johan työskentelee Helsingin toimistollamme.