Global menu

Our global pages

Close
Print Friendly and PDF

Tukku- ja vähittäiskauppa, logistiikka, kulutustavarat

Palvelemme monipuolisesti erilaisia kuluttajatuotteisiin liittyviä yrityksiä, kuten valmistajia, tukku- ja vähittäiskauppiaita sekä logistiikan palveluntarjoajia. Perinteisten jakelukanavien lisäksi meillä on vahvaa osaamista myös digitaalisissa jakelukanavissa.

Konsultoimme asiakkaitamme mm. seuraavilla keskeisillä alueilla: valmistus ja siihen liittyvät sopimukset, IPR-suojaus ja loukkauskysymykset, maahantuonti ja jälleenmyynti, verkkokauppa ja muu etämyynti (esim. mobiilisovellukset), sosiaalisen median juridiikka, franchising, markkinointi, tuotevastuu, sponsorointi ja henkilötietojen käsittely.

Asiakaskuntaamme kuuluu toistakymmentä kotimaista pörssiyhtiötä perinteisten kulutustavaroiden valmistuksen ja jakelun alalta sekä useita globaaleja brändejä. Toimimme neuvonantajina sekä teollisoikeuksien rekisteröintiasiamiehenä yli puolelle tunnetuimmista kotimaisista kuluttajatuotebrändeistä. Vankin kokemus ja erikoisosaaminen meille on karttunut muun muassa seuraavilta toimialoilta: elintarvikkeet, hygienia, alkoholijuomat, vaatteet ja asusteet, astiat ja kodinsisustus, siivousvälineet ja tarvikkeet sekä urheiluvälineet.

Vastuuhenkilöt

Petteri Häkkänen, Osakas