Global menu

Our global pages

Close
Print Friendly and PDF

Teollisuustuotanto, kemianteollisuus ja teollisuuden palvelut

Eversheds Oy:llä on laaja ja vahva toimialaosaaminen teollisten tuotantoyritysten nykyaikaisena neuvonantajana. Meidät tunnetaan Suomessa erityisesti valmistavan teollisuuden ja teknisen kaupan asiakkaiden parissa. Lakimiehillämme on pitkäaikainen kokemus alan yritysten palvelemisesta. Olemme aktiivisia toimijoita myös alan yrityksiä edustavissa järjestöissä.

Lakimiehemme ovat olleet menestyksekkäästi mukana toimialan isoissa yritysjärjestelyissä ja edustaneet yhtiöitä päivittäisten liiketoiminnan sopimusten neuvottelemisessa, erilaisissa riitaprosesseissa ja rahoitusratkaisuissa. Laajat referenssimme toimialalla teollisuustuotanto- ja palveluyritysten avustajana puhuvat puolestaan. Avustamme teollisen internetin (IoT), koneenrakennuksen, laitteisto- ja järjestelmätoimitusten ja vastaavien projektitoimituksissa, sekä tavarakaupan että palvelujen erilaisissa, mm. ylläpito- ja tuki-, toimitussopimuksissa. Neuvomme asiakkaitamme tuotannon ja palvelujen ulkoistusprosesseissa. Toimistomme edustaa tuotteiden tai palvelujen ostajia, myyjiä sekä alihankkijoita.

Tuotekehityshankkeissa, R&D-toiminnassa ja teollisoikeuksien suojaamisessa olemme kansallisesti merkittävä juridinen neuvonantaja. Olemme lisäksi osallistuneet useisiin tutkimusprojekteihin, joissa on tutkittu pitkien alihankintaketjujen taloudellisia ja juridisia ongelmia. Tarjoamme asiakkaallemme laajan alan sopimusoikeudellisen osaamisen lisäksi myös erityisesti ympäristö- ja työoikeudellista neuvonantoa sekä turvallisuuteen ja viranomaismääräyksiin liittyvää osaamista. Transaktio- ja riidanratkaisupalvelumme avustavat alan toimijoita ja asiakaskuntaamme vakiintuneesti ja ammattitaidolla.

Vastuuhenkilöt

Harri Tolppanen, Osakas

Vesa Turkki, Osakas