Global menu

Our global pages

Close
Print Friendly and PDF

References

Toimimme Enersense International Oyj:n neuvonantajana yritysjärjestelyissä, lokakuu 2018

Eversheds Sutherland on toiminut ostajan neuvonantajana yritysjärjestelyssä, jossa Enersense International Oyj hankki Värväämö Oy –nimisen yrityksen koko osakekannan. Värväämö Oy:n osakekanta siirtyi kokonaisuudessaan Enersense International Oyj:lle 31.10.2018 alkaen. Myyjinä yritysjärjestelyssä toimi yhteensä yhdeksän suomalaista yksityishenkilöä. Värväämö Oy:n avainhenkilöt jatkavat yhtiön palveluksessa kaupan ehtojen mukaisesti.

Toteutettu yrityskauppa tukee Enersense Internationalin kasvutavoitteita ja yhtiön Resurssit-liiketoiminta-alue laajenee nopeasti uusiin asiakkuuksiin ja markkina -alueisiin Suomessa, erityisesti rakennusteollisuudessa. Värväämöllä on tällä hetkellä toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Ostetun yrityksen liiketoimintaa jatketaan Värväämö-brändin alla

Toimimme Suomen Lämpöpuu Oy:n avustajana yritysjärjestelyssä, elokuu 2017

Eversheds toimi Suomen Lämpöpuu Oy:n osakkeenomistajien neuvonantajana yritysjärjestelyssä, jossa eestiläinen Ha Serv Oü hankki osake-enemmistön Suomen Lämpöpuu Oy:stä (SLP).

Järjestely toteutettiin osakevaihdolla ja samalla Suomen Lämpöpuu Oy:stä tuli Ha Serv Oü:n tytäryhtiö. Järjestely vauhdittaa SLP:n kasvua sekä luo mahdollisuuksia uusille innovaatioille. Tulevaisuudessa SLP pystyy tarjoamaan laajemman tuotevalikoiman sekä suuremman kapasiteetin. Yhdessä SLP:n ja Ha Servin liikevaihto on lähes 30 miljoonaa euroa.

Suomen Lämpöpuu Oy on yksi maailman johtavista lämpökäsiteltyjen puutuotteiden valmistajista. Yrityksen päätuoteryhmiä ovat ulkoverhous ja terassirakentaminen. Tuotannosta yli 90% menee vientiin. 

Ha Serv OÜ on puunjalostusyhtiö, jonka päätuoteryhmiä ovat höylätavara, valmiit saunat sekä lämpökäsitelty puu. Valtaosa Ha Servin tuotteista menee vientiin Eurooppaan sekä Lähi-itään. 

Eversheds toimi Betset Group Oy:n ja Betset Oy:n juridisena neuvonantajana niiden ostaessa Mikkelin Betoni –konsernin, marraskuu 2016

Toimimme Betset Group Oy:n ja Betset Oy:n juridisena neuvonantajana niiden ostaessa Mikkelin Betoni –konsernin. Yrityskauppa solmittiin 21.11.2016 ja se koskee konsernin koko osakekantaa.

Yrityskaupan myötä Betset Group Oy:n ja Betset Oy:n muodostama Betset-Yhtiöt on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien ja valmisbetonin valmistajista. Yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto Suomessa on noin 80 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistävät noin 485 henkilöä.

Yritysjärjestely on yksi toimialan merkittävimmistä järjestelyistä viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Eversheds edusti Nanso Groupia sen myydessä liiketoimintansa Nokialla, heinäkuu 2016

Eversheds on toiminut Nanso Groupin neuvonantajana sen myydessä Nokian tehtaan liiketoimintansa Nokian Neulomolle. Kaupassa Nanso Groupin koko Nokian tuotantohenkilöstö, 85 henkilöä, siirtyi Nokian Neulomolle ja toiminta jatkuu samoissa tuotantotiloissa. Lisäksi kaupan yhteydessä sovittiin tuotantoon liittyvästä yhteistyöstä.

Edustimme ostajaa Mats Karlsson AB:n kaupassa

Eversheds toimi ostajan Bang & Bonsomer Group Oy:n neuvonantajana Mats Karlsson AB:n sekä sen tytäryhtiöiden Unicolor AB:n ja Normatch AS:n osakekaupassa. Ostaja Bang & Bonsomer on suomalainen eri teollisuusalojen käyttämien raaka-aineiden ja lisäaineiden johtava toimittaja, joka toimii myös Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Kazakstanissa sekä Valkovenäjällä. Kauppa vahvistaa Bang & Bonsomerin jalansijaa alalla. Unicolorin ja Normatchin henkilökunta jatkaa uuden omistajan palveluksessa.

Ostajan tiedote asiasta (englanniksi)

Eversheds edusti HR4 Group Oy:n omistajia yhtiön kaupassa Accountor -konsernille

Eversheds toimi HR4 Group Oy:n omistajien edustajana näiden myydessä yhtiön tytäryhtiöineen talous- ja henkilöstöpalvelukonserni Accountorille.

HR4 Group on vuonna 2005 perustettu, yrittäjäomisteinen kasvuyhtiö, joka tarjoaa henkilöstöjohtamisen tutkimus-, konsultointi- ja ulkoistuspalveluita kaiken kokoisille yrityksille. HR4 on henkilöstöjohtamisen palveluiden markkinajohtaja Suomessa. Liikevaihtoennuste vuodelle 2015 on noin 9,5 miljoonaa euroa ja palveluksessa on lähes 100 henkilöä. HR4 Group jatkaa itsenäisenä yrityksenä Accountor-konsernissa.

Vastuuhenkilöt

Harri Tolppanen, Osakas

Vesa Turkki, Osakas