Global menu

Our global pages

Close
Print Friendly and PDF

IPR ja ICT

Olemme johtava immateriaali- ja informaatioteknologiaoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Palvelumme sisältävät kaikki IPR- ja ICT-juridiikan osa-alueet, kuten tavaramerkit, mallioikeudet, domain-nimet, patentit, hyödyllisyysmallit, tekijänoikeudet ja ohjelmistot, sekä teollisoikeuksien suojaamiseen liittyvät palvelut. Meillä on vuosikymmenten kokemus alkaen immateriaalioikeuksien tunnistamisesta, hankkimisesta ja rekisteröinnistä aina niiden kaupallistamiseen, suojaukseen ja puolustamiseen asti. Asiakaskuntamme koostuu niin suurista koti- ja ulkomaisista yhteisöistä kuin yksittäisistä pienyrittäjistä.

Tytäryhtiömme Heinonen & Co täydentää IPR-palveluvalikoimaamme maailmanlaajuisella tavaramerkkien, patenttien, mallien ja domain-nimien suojaustoiminnallaan. Heinonen & Co:lla on hallinnoitavanaan yli 20 000 tavaramerkki-, malli- ja verkkotunnusrekisteröintiä.

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus sopimuksista, IPR-oikeudenkäynneistä, välimiesmenettelyistä ja yritysjärjestelyistä. Avustamme asiakkaitamme muun muassa informaatio- ja kommunikaatioteknologian sekä liiketoimintaprosessien ulkoistushankkeissa, pääomasijoituksissa, teknologia-, lisenssi- ja franchising-sopimuksissa, tullivalvonnoissa sekä tuoteväärennös- ja rinnakkaistuontitapauksissa, kuten myös sosiaalista mediaa koskevissa kysymyksissä sekä tietosuoja- ja tietoturva-asioissa. Asiantuntijamme varmistavat myös, että asiakkaan liikesalaisuudet, know-how ja muu informaatiopääoma ovat tehokkaasti suojattuja ja että niitä puolustetaan sopimatonta menettelyä ja jäljittelyä vastaan.

Vastuuhenkilöt

Petteri Häkkänen, Osakas

Tiina Ashorn, Osakas

Default New Image