Global menu

Our global pages

Close
Print Friendly and PDF

Yksityishenkilöjuridiikka

Asiantuntijamme hallitsevat kattavasti kaikki yksityishenkilöiden oikeuspalvelut. Ennakoiva toiminta ja oikeudellinen apu ovat keskeisiä riitojen ja taloudellisten vahinkojen välttämiseksi. Avustamme esimerkiksi varallisuuden hoidossa ja varallisuuden siirrossa sukupolvelta toiselle sekä parisuhteita ja lapsia koskevissa oikeusasioissa. Asiantuntijoidemme osaaminen on erityisen vahvaa ja kustannustehokasta etenkin asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä asioissa.

Monella yrittäjällä yritys- ja yksityisvarallisuus kietoutuvat yhteen. Silloin on tarpeen hyödyntää sekä yritys- että henkilöjuridiikan osaamista, mitkä molemmat asiantuntijamme voivat tarjota. Selvitämme myös toimenpiteiden verovaikutukset.

Yksityishenkilöjuridiikan asiantuntijamme palvelevat myös yhteisöjä ja yrityksiä monin tavoin. Tarjoamme eri yhteisöjen ja yritysten jäsenille ja asiakkaille neuvontaa ja muita palveluja vuosisopimusten perusteella. Samoin autamme yrityksiä, kun ne tarvitsevat tukea tehdessään yksityishenkilöitä koskevia oikeuskysymyksiä.

Vastuuhenkilöt

Peter Salovaara, Osakas

Default New Image